Přejít na obsah

Ondras123

Uživatel
  • Počet příspěvků

    9
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Ondras123

  1. @Luďadobře děkuji 😄. Vibrování, klepání, pulzovani apod. věci jsem nijak nezaznamenal. Jediné co, tak když zatočím více doprava a začnu brzdit, tak mi to začne pískat, doleva to nedělá a při rovině taky ne, což nechápu proč to píská jen při pravém raidu a brzdě..
  2. @Luďa Ještě bych se chtěl dotázat, když dobržďuji, například v garáži, nebo ke konci kopce(vlastně tak obecně) a je v autě úplné ticho, takže bez rádia, tak slyším takové tření od předních brzd, to je běžný zvuk, páč prostě tře brzdová destička o brzdový kotouč, je to tak? Nebo by nemělo být slyšet nic? Snad poslední paranoidní dotaz, pokud to je v pořádku 😅. Děkuji
  3. Slušná nálož no, něco na tom bude 😀. Řešit budu tedy jen když mi volant zahlasi :). Díky
  4. Máte pravdu @Luďa @Dodi 15, asi to moc řeším, nejste jediný kdo mi to řekl 😅. No to levé bylo lehce horký, ale ruku úplně bez problémů jsem tam udržel a druhé teplejší, rozdíly tam byly, ale ne tak extra velký ani jedna mě neměla tendenci nijak opařit 😀 a to jsem ujel asi 16km s chvilkovym zastavením a brzdil občas z kopce a nic nekopalo a netáhlo. Ještě jsem tedy byl před chvílí v obchodě tam se jede přes serpentýny a to už obě přední byly fakt horký, udržel jsem tam ruku fakt jen chviličku jinak bych se asi trochu spálil, ale to je předpokládám asi normální s takovým bržděním, že? Jinak volant nic.
  5. @Luďa Tak snad to bude ok, Dneska jsem již jel tedy ne nějak daleko ale občas zabrzdil z kopce a všiml jsem si po jízdě, že levé přední na kterém je vidět více ta šmouha od destičky, je o něco málo více zahřáté, než to pravé, není to už problém, když jedno má trochu jinačí teplotu než to druhé? První fotka je s tou šmouhou levého a druhá, jak jsem již posílal tak pravého. Jinak co jsem zkusil přibrzdit občas z kopce silněji a rychleji, takže žádné klepání nic, jen ta teplota jestli je ok.
  6. @Luďa Děkuji za vysvětlení, Dám si na to určitě větší pozor. Takže s tímto ještě nutně nemusím běžet do servisu, že to bude třeba asi vyměnit? Může se to ještě tedy dát dohromady? Doposílám radši stav zbylých kotoučů. Poslední foto je druhý přední kotouč, zbylé dva jsou zadní. Předem děkuji.
  7. Aha, dobře děkuji za odpověď, mám to pravé jen na jedné straně vpředu a občas to hvizdne, když třeba dobrzdim, ale ne vždy. Jak tedy nejlépe brzdit, aby se vše srovnalo a bylo vše ok? Já tedy brzdil spíš déle, ale jemně, abych to moc nezahrival, tak jestli jsem nedělal blbě @suri. Spíš šlápnout vícekrát silněji na brzdu a zpomalit si a dojet co potřebuji a nebo spíš déle ale jemně brzdit? Děkuji za radu.
  8. Zdravím, Chtěl bych se zeptat mám nově brzdy kotouče i destičky, respektive mám je jen 1tis. km No a bohužel asi neumím brzdit, ale na předních mám toto, viz. obrázek(ta stopa tmavší je podél celého kotouče) . Jak moc je to velký problém? Je to na výměnu, nebo dá se to nějak vyřešit? Musel bych s tím do autorizovaného servisu kvůli záruce a platit balík za úplnou výměnu, no nevím.. Pokud je to tedy třeba nějak řešit, nebo to mohu nechat být. Jinak to neklepe nic, jen slyším občas malé hvizdnutí. Případně jak dobře zajet kotouče a destičky, brzdit dlouze a jemně, takže ne prudce a nebo naopak prudčeji? Děkuji za rady.
×
×
  • Vytvořit nový...