Přejít na obsah

lukaskantor98

Uživatel
  • Počet příspěvků

    2
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil lukaskantor98

  1. V 17. 2. 2018 na 13:26, Daniel36 napsal:

    Zdravím,

     

    Tak mám vyřešeno, Pokud by se někomu podařilo zasáhnout do byte 18 níže poznatky, které mohou pomoci protože na internetu a hlavně na českých stránkách jsem téměř nic nápomocného nedohledal. Snad nějakému nešťastlivci pomůže.. :-) 

     

    Prvotním impulsem pro zásah do dlouhého kódování bylo automatické přepinání denních/potkávacích světel při poklesu intenzity okolního světla s vypínačem AUTO, což skončilo s chybou a právě rozhozenými hodnotami na bytu 18. Od té doby nesvítilo v žádné z poloh vypínače denní svícení. (2. žárovka v mlhových světlech)

     

    Úprava/oprava prováděna na Octavia II rv. 2012, výbava elegance, jednotka BCM PQ35 H 110 0651 , VAG NUMBER 1K0 937 087 Q. Použitá verze VCDS 17.1.3. 

     

    1. Pokud přes VCDS na hodnotách byte 18 naleznete 00, jedná se o skrytí reálných hodnot. Přepsání hodnot na 00 je tedy vhodné z mého pohledu pouze, pokud se Vám pomocí nových hodnot podaří nakódovat co potřebujete a tuto hodnotu následně chcete skrýt.

    2. V příloze uvádím soubor byte18-OctaviaSuperb.pdf ve kterém jsou vypsané různé kombinace hlavně pro Octavii a Superb o něco podrobněji a přehledněji než v následujícícm dokumentu.

    3. V příloze uvádím soubor byte18.xlsx ve kterém naleznete všemožné různé kombinace pro různé modely nejen Škoda ale i VW, Audi, ... kde pro jednotlivé modely naleznete x kombinací s různými výbavami. (halogeny, xenony, led, ...)

     

    Pro mě nakonec TA správná hodnota na bytu 18 byla 38. Podotýkám, že mám halogenové světla a v mlhovce 2 žárovky - mlhové a denní. 

    byte18-OctaviaSuperb.pdf

    byte18.xlsx

    Ahoj, nemůžeš tady nebo někde jinde nahodit odkaz na stáhnutí těch souborů? Podařilo se mi rozhodit byte 18 a nefunguje denní svícení u Superb 2. Děkuji

  2. Ahoj,

    kamarádovi přestalo svítit denní svícení. Když dá do polohy "auto" nic nesvítí. Jak zapne světla klasicky tak svítí aji s mlhovkami.

    Nemáte tady někdo kód do VCDS pro ověření správného nastavení světel po napíchnutí auta do diagnostiky?

    Jde o Superb 2 combi, 2013 před faceliftem, klasické hlaogen světla.

    Díky 

×
×
  • Vytvořit nový...