Přejít na obsah

Vasa_Lenny

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Vasa_Lenny

  1. Tak i když došlo k výměně senzoru i napojení kabéláže, stále hlásí závadu. Všimnul jsem si přes obdeleven, že napětí sensoru je statických 5V i když hranice je něco mezi 1.3 - 2.6. Přijde mi, že to ten senzor vůbec nezapne. Kabeláž je 1:1, takže tam není žádný problém. Vymazání chyb ani nic jiného nepomůže. Diagnostika hlásí P15A100 a P15A000 - po výměně se to změnilo z sporadické na statickou. Už začínám být docela zoufalý, že to narvu do nějakýho autorizovanýho servisu..
  2. Bylo to původně v TOPICu, jak jsem základal, ale Pawouk to spojil s tímto topicem dohromady. Je to Oct 3 před FL 1.6 TDI 81kw 2016/4. Převodovka je 5. stupňový manuál MQ250. No, koupil jsem senzor neutrálu, že ho vyměním a zjistil jsem, že je utržený 1 ze 3 kabelů, které vedou do svorkovnice. Co je za Vás nejlepším řešením na spojení kabelu - zaletovat? Díky, V.
  3. Ahoj, děkuju Pawouki za spojení vláken. Každopádně, ODBeleven ukázalo na chybu snímače neutrálu - Dá se nějakým způsobem k němu dostat bez toho, aniž by bylo potřeba více rozebírat v okolí motoru, přip. nemáte někdo fotky s jeho umístěním? Předem děkuji. Díky, V.
  4. Ahoj všichni, omlouvám se, že zakládám další Topic na Start-stop a jeho závadu, nicméně jsem nenašel, že by někomu přestal fungovat bez ikonky žhavící spirály. Pár dní nazpátek mi z ničeho nic vyskočila chyba Závada:Start-stop. S danou chybou se neobjeví žádná jiná ikona, pouze v infotainmentu pod stavem auta je vidět šedivý motor s danou chybou. Auto je garážované, takže nehrozí, že by kuna překousala kabely - kontroloval jsem. Auto jsem kontroloval diagnostikou (žádná profi, ale čekám, že chybu by to mohlo přečíst) a no faulty codes. Baterka je stará cca půl roku, ale nutno podotknout, že nebyla nakonfigurovaná. Jedná se o 1:1 výměnu, tzn. stejný výrobce i všechny hodnoty. Start-stop se rozhodne zafungovat tak 1 z 7-10 nastartování, nepociťuju žádný pokles výkonu ani nic podobného. Říkal jsem si, že by bylo něco s baterkou, proto otestuji ještě původní baterku, kterou dobiji, ale fungovala, jen měla menší kapacitu. Když nastartuji - pokaždé auto ukazuje informace typu Pokyn: komfortní vnitřní teplota nebyla dosaženo/vyřaďte rychlostní stupeň a až když je vše splněno, tak buď hodí závada: start-stop a nebo je že start-stop dostupný. Nenapadá Vás, co by to mohlo být, když diagnostika neukáže žádný DTC a krom Závada: Start-Stop se nic jiného neobjeví? Předem díky, V.
×
×
  • Vytvořit nový...