Přejít na obsah

paveldvorak

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení paveldvorak

Nováček

Nováček (1/14)

  • First Post Vzácný
  • Week One Done

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Ještě jsem přes to netelefonoval, ale pokud to má nějaké latence, tak oproti kabelovému spojení jen minimální. Waze, což je můj hlavní účel využití, naprosto bez problémů. Jinak ano, jede to přes wifi, ale to nijak nenastavuješ. Jen se připojíš na BT a na telefonu odklepneš povolit Carplay. Spojení se nastaví samo. Jezdil jsem s tím zatím asi jen tři hodiny, ale výpadek žádný. Za mě je to opravdu plnohodnotná náhrada za vestavěné řešení. Tou jednoduchostí zprovoznění jsem byl až překvapen.
  2. Tak dneska QuadLock dorazil a pecka. Funguje to jak má. Zapojíš do USB-C v autě, na displeji auta naskočí Airplay obrazovka s názvem pro telefon, na něj se připojíš přes BT a hotovo. Při dalším nastartování už se spojí automaticky. Sežere to sice jeden USB port, ale jinak to maká jako vestavěné. Krabičku jsem oboustrannou páskou nalepil ze spodu schránky pro telefon, takže nikde nechrastí a není vidět. Škodovka má u mě vroubek za nedodání objednané konfigurace, ale tohle je naprosto dostačující náhrada. Ještě jednou díky za tip.
  3. Viiska, díky za tip. To vypadá dobře. Objednal jsem, tak se pak podělím o zkušenosti. Několikrát denně rvát kabel do telefonu opravdu netoužím, tak snad to tahle potvora vyřeší.
  4. No mě to prodejce dopředu nesdělil a když jsem chtěl na prodejně při převzetí auta, ať mi ten bezdrát nastaví do telefonu, tak se vymluvil na to, že pro první nastavení je nutný kabel (který jsem sebou samozřejmě neměl), ale že tam určitě je. Stálo mě to tři další návštěvy autorizovaného servisu, než jsem se dozvěděl definitivní informaci, že v tom autě není pro bezdrát HW a že mám smůlu.
  5. Já řeším to samé. Dokonce mám Kamiqa u kterého jsem si za bezdrátový SmartLink připlatil a mám ho na objednávce. přesto v autě není a prodejce dělá mrtvého brouka, že mi tedy musí stačit kabel.
×
×
  • Vytvořit nový...