Přejít na obsah

JohnyT87

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem JohnyT87

  1. Ahoj, za mne také velká gratulace. Ať slouží mrcha jedna😏 Modrou Lavu jsem měl na Karoqu, barva je to jedna z těch lepších. Teď mám na Scoutu bílou, ale zase to nevypadá tak zle v kombinaci s těmi plasty co má Scout. Jak píšeš Cross, auto máš, nyní to tu ustane😂 Moje teorie ohledně výroby Octavie, kdo objednal déle-jezdil dříve!
  2. Zdar borci, tak já už od pondělí vrkám se Scoutem. Zatím nebyl moc čas to prolétla, mám toho v práci moc časově. Držím palce, ať už to máte taky doma a na nejdéle do Vánoc 2023.
  3. Ahoj, ty stále nic? To už se musí zlomit. Já jedu Scouta přebrat v pondělí k dealerovi. Tak potom přihodím nějakou fotku, když se zadaří. Klidný víkend.
  4. Auto už mám od pondělí u dealera, nyní se bude čekat 14dni na leasingovou než to přihlásí apod., to je natahování pánové.
  5. Dealer je z Prahy 9, jsem v jiné situaci, služební přes operák, takže to nemá smysl řešit. Ty kupuješ soukro, takže tam tě chápu.
  6. Tak borci, Scout je na světě. Nyní se čeká na svoz dealerovi a na konci 10/23 by mělo být k odběru.
  7. Tak dnes info z naší dopravy, po ověření u dealera termín výroby v 41.týdnu se nekonal. Snad 42. tj. teď, už tomu moc nevěřím. Zase výmluvy na Slovinsko. Ať se na to vykašlou a sdělují to naplacato. Né možná, snad, uvidíme, s jistotou…🤣 Všichni co čekáte, pevné nervy. Nejde o život, ale chceme svojí hračku, že.
  8. Hele, měl jsem původně v plánu od dealera 42.týden, ale poprosil jsem o zrychlení, což se povedlo na 41.týden, dřívější termíny už měli výrobu uzavřenou. Podotýkám že dealer auto objednával v 01/22. Dám vědět jestli to klapne tento týden. Auto mám firemní přes operák.
  9. Gratulace, já mám slíben 41.týden, což je nyní. Tak doufám že už se ten Scout vyrábí 😎 Dealer objednával v 01/22, to je řacha už.
  10. Psali že se to týká motoru EA211, to jsou benzinové motory, ne? Tudíž TDI by neměl mít problém.. Může tu někdo mojí doměnku vyvrátit, či potvrdit?
  11. Kolega měl Octavia Scout, modrá lava, 2.0TSI,dsg, navíc myslím kamera vzadu, sunset, tažné. U mne Octavia Scout, bílá moon, 2.0TDI, dsg, navíc, tažné, kola 19´´, asistovaná 1,5 Plus, Hlídání mrtvého úhlu, Top ergonomická přední sedadla - Suedia. Do toho teď ty setrvačníky ze Slovinska, a jsme tam, kde před 6 měsíci. Ale zaráží mne, že nemají rezervního dodavatele. To je síla.
  12. Objednal jsem si Octavii Scout, je to na firmu, přes OL, dealer auto objednal v 01/2022, termín výroby má být na 42.týden. Potom co zde čtu, budu rád když do Vánoc. Kolega co objednával v 02/2022 už ho má vyrobený, čeká na převoz. Jak to oni priorizují?
×
×
  • Vytvořit nový...