Přejít na obsah

JohnyT87

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil JohnyT87

  1. Ahoj, za mne také velká gratulace. Ať slouží mrcha jedna😏 Modrou Lavu jsem měl na Karoqu, barva je to jedna z těch lepších. Teď mám na Scoutu bílou, ale zase to nevypadá tak zle v kombinaci s těmi plasty co má Scout. Jak píšeš Cross, auto máš, nyní to tu ustane😂 Moje teorie ohledně výroby Octavie, kdo objednal déle-jezdil dříve! 

    • Díky 1
  2. před 17 hodinami, cross napsal:

    A kdy jsi objednával? 

    Já se dotazoval na začátku týdne, prý by se mělo vyrobit tento týden (mám už asi dva měsíce termín 42-44KT), ale zatím nic a ani nečekám, že to bude tento 

    Ahoj, ty stále nic? To už se musí zlomit.

    Já  jedu Scouta přebrat v pondělí k dealerovi. Tak potom přihodím nějakou fotku, když se zadaří. Klidný víkend.

  3. před 5 minutami, cross napsal:

    Tak to gratuluju :) Dealera máš kde?

    Mně dealer řekl, že se v případě změny termínu ozve a zatím nic nepsal, tak asi stále "platí" termín 42. - 44. Podle posledního odboráře zase zrychlili výrobu - jen jsem se nedočetl, jestli kvůli výpadku Slovinského dílu tlačí nějakou Čínu. Každopádně budu přikupovat raději záruku.

    Dealer je z Prahy 9, jsem v jiné situaci, služební přes operák, takže to nemá smysl řešit. Ty kupuješ soukro, takže tam tě chápu. 

    • Díky 1
  4. Tak dnes info z naší dopravy, po ověření u dealera termín výroby v 41.týdnu se nekonal. Snad 42. tj. teď, už tomu moc nevěřím. Zase výmluvy na Slovinsko. Ať se na to vykašlou a sdělují to naplacato. Né možná, snad, uvidíme, s jistotou…🤣 Všichni co čekáte, pevné nervy. Nejde o život, ale chceme svojí hračku, že.

    • Pozitivní 1
  5. Hele, měl jsem původně v plánu od dealera 42.týden, ale poprosil jsem o zrychlení, což se povedlo na 41.týden, dřívější termíny už měli výrobu uzavřenou. Podotýkám že dealer auto objednával v 01/22. Dám vědět jestli to klapne tento týden. Auto mám firemní přes operák.

  6. Kolega měl Octavia Scout, modrá lava, 2.0TSI,dsg, navíc myslím kamera vzadu, sunset, tažné.

    U mne Octavia Scout, bílá moon, 2.0TDI, dsg, navíc, tažné, kola 19´´, asistovaná 1,5 Plus, Hlídání mrtvého úhlu, Top ergonomická přední sedadla - Suedia.

    Do toho teď ty setrvačníky ze Slovinska, a jsme tam, kde před 6 měsíci.

    Ale zaráží mne, že nemají rezervního dodavatele. To je síla.

  7. Objednal jsem si Octavii Scout, je to na firmu, přes OL, dealer auto objednal v 01/2022, termín výroby má být na 42.týden.

    Potom co zde čtu, budu rád když do Vánoc. Kolega co objednával v 02/2022 už ho má vyrobený, čeká na převoz.

    Jak to oni priorizují?

×
×
  • Vytvořit nový...