Přejít na obsah

Stefs

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Stefs

  1. Podle mě není problém v tom, že máš špatný loader nebo špatný kábl, respektive bude problém mezi klávesnicí a počítačem - ja prvé je potřeba zakázat defender a ne jen, že ho vypneš na jeden den - je potřeba ho deaktivovat na pořád aby ti to druhý den fungovalo, za další pokud nechceš mít problémy s tím, že ti to nejde další dny nepřipojuj ntb k netu (udělej si jeden nb na dia a bude to oka ) Mám odzkoušené Atmeg 162 s dodanou 19.2. funkční + jsem si stáhl poslední verzi 23.3.1 z odkazu co posíláš nebo co jest víše (MEGA) starou přeinstaloval na novou a jede - kodování chyby výmaz a pod,.. jen nejde přes ATMEG bezpečnostní přístup na to musís origo (ARM) dražší kábl doporučuji ten co stojí u číňana do 2tisíc, tam ti půjde vše. Nevím co máte za problém s loadery vždyť funguje snad jakýkoliv na ty ATMEGY co mám odzkoušené. respektive CD od číňana, které bylo dodávané s 19.2 CZ a 23.3.1 ENG ale 23.3.1 CZ je taky dostupná ke stažení.
  2. Blbost, denní svícení na O2 FL rv 2009 se zadními a osvětlením spz v pozici vypínače na AUTO (pokud je denní světlo když máš čidlo světel na okně) funguje jen je potřeba si nastavit jednu hodnotu buď skandinávie nebo nebo amerika tuiším, že zrovan u té skandinávie svítí jak přední tak zadní + je potřeba si nastavit denní svícení mlhovkama a vypnout svícená perma hlavními světlomety H7/Xenon, respektive tak jsem to nastavoval a funguje. POkud nechám vypínač v poloze 0/vypnutý po otočení klíčku nebo nastartování svítí pouze mlhová světla jako denní svícení prakovačky jsou zhasnuté (teď si nejsem jist musel bych se jít podívat) + zadní světla NEsvítí ani jedno.
  3. No vidíš a funguje ti všechno v pořádku? Respektive počítám, že ano takže jsi udělal správný kup správného origo kabelu za normální peníz.
  4. Důležit je mít ntb BEZ přístupu k internetu a zablokovaný Defender jinak to nepojede, takový poznatek.
  5. Ahoj Jak říkám, důležité je vidět na plošňáku po rozebrání kabelu čip, který má označení ARM neboli STM32F429 tzn. tento čip jsem viděl na origo rozebrané kabelu zakoupený v autoservise. Fungovalo vše.
  6. Ahoj,

     

    jaký přesný typ kabelu jsi kupoval a kde prosím dělám s research možností díky 😉

     

  7. Tak mé poznatky kabel origo (v podstatě se dá sehnat origo s ARM číná 😉 ) -> ARM (ST32F429). Stačí ale i čína ATMEG162 -> respektive s tímto káblem do 600kč z číny jde v podstatě vše krom pár věcí co jsem zaznamenal například zálohy a obnovy před a po kodování do surového kódu. Jiank s tou čínou ATMEG jde kodovat zatím co jsem dělla vše, světla, CH/LH, Stagging, LED, Pásy,.. no zatím jsem nenarazil na žádný problém. Chyby my to taky zobrazuje všechny. Zásadní problém proč to lidem nefunguje na Win 10 je instalace samotná. Kdyby měl někdo nějaké dotazy nebo připomínky klidně piště do DM. Ještě jsem chtěl dodat, že mám na tomto káble verzi jak ENG 23.1 tak CZ 23.1.
  8. Zdravím, taky bych chtěl vidět odkaz na přesný typ kabelu z těch milioů, jestli je tam ARM, ATMEG, Atmel, ST32F429,.. pak taky možná dopovědět jestli je potřeba mít čistě nainstalovaný windows jelikož mi teď jeden nešel instalovat na již používaný ntb, který se musel celý přeinstalovat a pak diag zase šla. je mi to tedy záhadou je to takové hraní..
×
×
  • Vytvořit nový...