Přejít na obsah

Zdenka D.

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení Zdenka D.

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • Reacting Well Vzácný
  • First Post Vzácný

Nedávné oznámení

6

Popularita

  1. Takže auto opraveno,dnes vyzvednuto. Byla to prý pojistková skriňka,celou ji vyměnili.Snad už to bude dobré .
  2. Takže z nás budou pokusní králíci a Sherlockové a vychytáme si neduhy sami.A servisům jen sdělíme jak to mají opravit .Skvělé. Ještě ,že se máme navzájem ..
  3. Toho se právě obávám. Na jaro mě konci pětiletá záruka.Jediné co mám je svědkyně ,že se to stalo. V tu chvíli se modlila,ať nastartujeme .Ať nejdeme v mrazu pěšky.Kdysi jsem měla problém se svíčkou a trvalo to čtvrt roku než se závada trvale zapsala .Bohužel wolsvagen nutí své servisáky dělat jak nemají .Vyměnit pouze vadný díl . Každý ,ale ví ,že svíčky se mění všechny rázem ..tedy většinou. Ale vadná svička u auta s nájezdem tehdy cca 28 000km mě totálně dostalo. A byla zábava jet z Bratislavy ,když Vám auto skáče do nouzáku na dálnici.Garančka u Vás byla čtyřletá hádám .Já ji měla na jaro.Zikmund si ji užil . Tak říkám autu pač je narozen 2.5.2019 a je Zikmunda . Při garančce jsme se trochu rozmazlili a dali si namontovat zadní repráky 😉ale ty nám asi moc nepomůžou až bude zima. Jo ,ještě jsem si všimla,že dokud jsem měla seslaplou spojku nezdechl. Až jsem ji pustila .Cca u třetího a ctvrtého pokusu.U pátého jsem ji poušťěla pomalu a se zaťatýma zubama ,aby nechcipl. Taky jsem četla recenze na ty spojky...nic moc.Že ji někdo měnil i v 50 000.- tak snad nám vydrží . Já jezdím převážně krátké tratě v městském provozu .Což moc nesvědčí . Pak škube a kucká,když ho protáhnu mimo město opět se sklidní.
  4. Včera se mi stalo to samé ,5x startovačka ,vždy chcíplo ,na palubě psalo ESP s nákresem autíčka s esíčky za koly. Po šesté jsem se rozjela,stejná motorizace. Ve středu jedu do servisu.Jen se obávám,aby se chyba zapsala,když už nic neukazuje a zatím jede bez problémů .Baterie byla 12,2V tak jsem ji raději dokrmila.N seatoceno o pár dní později .Na potřetí. inbound300887743.mp4 Se
×
×
  • Vytvořit nový...