Přejít na obsah

Lukas87051512

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Lukas87051512

  1. Tak jsem problém vyřešil! Podobný problém tu už někdo popsal. Takže, pokud to uděláte přesně podle návodu a skáče vám obraz a nejde zvuk, je problém v tom, že jste to zapojili přesně, tak jak je to psáno a měli jste v ruce SCART kabel samec. Popis je pro samici. Je to napsáno u obrázku, nicméně to zapojujete asi stejně podle tabulky, kde to na samce právě taky nesedí. Pokud už někdo došel do této fáze, stačí přehodit piny na opačné straně SCARTu. Přehoďte SYNC in za SYNC out (tím se vyřeší skákání - něco jiného než normy PAL a NTSC) a zároveň přehoďte piny pro audio. musíte všechny 4. Takže IN dejte za OUT jak u levého kanálu tak u pravého audio kanálu. Kdyby bylo něco někomu nejasného, tak mi klidně napište SZ nebo luky7@centrum.cz Rád pomůžu, protože jsem sám nad tím strávil několik dní.
  2. OK, díky alespoň za to! Co ostatní to skákání? Třeba už. totik? Děla jsem to ze SCART kabelu samec-samec. Všechno zapojeno dle návodu.
  3. Ahoj, stále mi skáče obraz, ale už tak jsem pokročil dále. Připojil jsem na pin 15 na MFD, obraz je trochu lepší, nicméně stále skáče. Je to přepínání normy. Natočil jsem to na video.. Otázka tedy zní, když dám odpor s menší hodnotou, bude to lepší? S jakou hodnotou? Odpor jsem kupoval tak, že jsem přišel a říkám, že potřebuju rezistor 5K6, nejdřív koukal a pak povídal, tohle by mělo být ono. Je to ono? Na internetu je na obrázcích stejně (barevné pruhy zlatý, červený, modrý a zelený) nebo mi mohl dát jiný odpor a tyhle pruhy jsou všude stejný? S připojeným rezistorem 5K6 a 12V na pin 15: Bez připojení rezistoru:
×
×
  • Vytvořit nový...