Přejít na obsah

dexicek

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení dexicek

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ale bacha, jesli máš alarm,tak by to mohlo haprovat,resp. malojaka komfortka umi spolupracovat s alarmem (aspon jak me dal prednasku Cosby..o))
  2. COsby uz muj problem malem vyresil,jen bohuzel ona komfortka nemela soft ktery umel pracovat s alarmem..je nejaky jiny ochotnik?o)
  3. díky,Cosby vidim ze je mistni polobuh,no doufam ze mu vyjde cesta do Prahy,protoze mam autorizovanejch servisu a jejich vychcanosti plny zuby :-)
  4. Díky moc,ale predpokladam ze instalaci komfortky sam nezvladnu jako pololaik :-) Zkus napsat COSBYmu, nějaký komfortky tu nabízel a určitě by pomohl s výměnou a nakódováním,,, to je nahoda,cosbymu sem psal,ale je to trochu z ruky..ale zase usetrit 5 000 neni spatny..:-)
  5. Díky moc,ale predpokladam ze instalaci komfortky sam nezvladnu jako pololaik :-)
  6. Ahoj, odeslo mi dalkove ovladani ,chyba je pry v komfortce,nutna vymena..Ve dvou autor. servisech (mozna po vzajemyn domluve) mi rekli,ze mi to vymenej za 10 000 (pry takova je cena komfortky) Jak to vidi mistni znalci?Kde bych moch sehnat levnejsi,pripadne jak ji pak nainstalovat? pokud by me s tim nekdo tady byl ochoten pomoci,provize by ho neminula Díky!
×
×
  • Vytvořit nový...