Přejít na obsah

Silverwolf

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Silverwolf

  1. To Kubenec: nevím jestli originál, protože je to jetý auto a už to tam bylo. Ještě se no to podívám pořádně jestli to rozsvítí až po startu, ale zatím mi to připadlo, že se rozsvítí zároveň se startováním. Kdyby to bylo až po, tak to samozřejmě nevadí.
  2. Jj dík za radu. To jsem potřeboval Na parkovačky přepínám, to jo, ale spíš mi vadí jak baterka v mrazech dostává zabrat, když při startování navíc ještě musí svítit. A se zapínám světel před jízdou problém nemám. Teda párkrát jo, když člověk přejíždí od obchodu k obchodu.
  3. Koupil jsem si Fábku a upřímně řečeno mi to denní svícení pije krev - zvlášť teda teď v zimě, kdy zároveň se startováním se mi rozsvítí světla a baterka dostává nepříjemně zabrat. Stejně tak svítim i při pitomým pojíždění nebo na místě než očistím auto od sněhu a námrazy. Potřeboval bych to denní svícení nějak jednoduše odstranit. Nejsem žádnej kutil jenom uživatel, tak se ptám jak to udělat, tak aby fungovalo jenom klasické rozsvícení světel. Stačí z pojistkové skříně vyndat tu pojistku SB 55? Nemáte nějakej nákres na který pozici jí najdu?? Dík
×
×
  • Vytvořit nový...