Přejít na obsah

Pragovka

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Pragovka

  1. Četl, koupil jsem si ho v pondělí v Bille. Zdejší forum čtu nějaký pátek, ale na tohle jsem prostě nereagovat nemohl. Jinak se omlouvám za OT.
  2. Čím jsem podezřelý? Jenom mi prostě vadí, že tu někdo bez souhlasu redakce zveřejní aktuální číslo časopisu, aniž by na to měl souhlas. Přijde mi úplně normální jít do obchodu a koupit si za 30 korun časopis. Jsem rád, že Svět motorů existuje, čtu ho již několik let a tohle mi prostě vadí. Je takový problém sem prostě ten oskenovaný časopis nedát a napsat, že v novém čísle SM je tenhle článek? Kdybyste podnikal, nebo byl v redakci SM, vadilo by Vám to taky. Prostě nedokážu pochopit lidskou drzost. Říká Vám něco zákon o ochraně autorských práv? Jinak byste na mě tak stupidně neragoval.
  3. Vy máte souhlas Světa motorů sem ty oskenované stránky dávat? Pokud ne, nezlobte se na mě, tohle je slušná prasárna. 3 pětky snad nezabijou nikoho, ale je div, že na Vás redakce nepodá žalobu. Jen bych chtěl upozornit, že se tak již několikrát stalo (nejen v případě SM).
×
×
  • Vytvořit nový...