Přejít na obsah

wizeon

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení wizeon

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak s největší pravděpodobností se opravdu jednalo či jedná o bordel ze silnice v kombinaci se sněhem. Auto bylo zvednuto a následně prohlídnuto. Žádný problém nebyl nalezen. Tlumiče a vše ostatní je v pořádku. Každopádně díky za Vaše reakce.
  2. No, napadá mě pár lidí, které bych mohl povozit na bobech :-)
  3. Jako mužeš mi věřit, že tato myšlenka mě už taky napadla. Že možná řeším totální a banalní problém, který třeba není ani problémem. Kdo ví. Ja ne, proto jsem se chtěl poradit s lidmi, kteří vlastní stejný vůz jako já. Akorát mi vysvětli jednu věc. Pokud se jedná o sračkovodu jak píšeš, proč mi zde už někdo nenapsal: Hele, to je normální bordel z odtokovejch kanálků, já mám to samý a támhle Jarda taky, ty stopy jsou přirozený. Neřeš to.
  4. Mám tam ten klasický zahnutý výfuk na levé straně. Na pravé straně není nic. Navíc, nevím jestli jsem to již zmínil nebo ne. Ty stopy tam nejsou pokaždé. Jen někdy.
  5. Je tam plast a co se dutin týče, to fakt netuším, ale nejspíš to bude mít nějakou souvislot. Taky bych měl víc popsat ty stopy. Nejedná se o klasické velké kapky, které by se následně ve sněhu rozpíjely. Představte si stopu od černého spreje, ovšem nikoliv tak intenzivní a hustou. Je to spíš jako by rozprášené, jestli mi rozumíte. Právě už na to koukalo několik lidí a záhada. Největší paradox je ten, že je to opravdu na obou stranách jak přes kopírák, což by ale právě potvrzovalo tvoji teorii, podběhy, dutiny, roztátý sníh atd...
  6. Stopy jsou zhruba 2cm vzdálené od vnitřních stran pneumatik. Nepřišlo mi, že by stopy byly nějak mazlavé či smrděly. Každopádně nechám vůz překontrolovat. Tlumiče mi také nepřijdou jako příčina tohoto problému, ale co jiného by na zadní napravě mohlo tyto stopy vyvolat?
  7. Přeji dobrý den, před několika málo dny jsem si všiml u mého vozu (Skoda Superb 1.9Tdi 96kW, r.v. 2005) takové zvláštnosti. Ráno po nastartování a ujetí několika metrů, zůstávají ve sněhu zhruba 3-4 metry dlouhé a 5-6cm široké černé stopy. Je pozoruhodné, že jsou stejně tak dlouhé na jedné i druhé straně. Stopy jsou vidět pouze po prvním nastartování a ujetí několika metrů. Další starty a jízdy v průběhu stejného dne tento problém již nevykazují. Také je nutné podotknout, že tyto stopy pocházejí od zadní části vozu (nápravy), nikoliv přední. Nevíte někdo, o jaký problém by se v tomto případě mohlo jednat? Edit: Napadají mne zadní tlumiče. Ikdyž při jízdě nic nepociťuji. Opravdu nevím.
×
×
  • Vytvořit nový...