Přejít na obsah

FO3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení FO3

Nováček

Nováček (1/14)

2

Popularita

  1. FO3

    Denní svícení

    No hele ty pojistky maj na tom plastu jak je baterka číslo, jinak na fotce s baterkou je to úplně ten zadní kabel, mám pocit, že to byla ta největší pojistka.
  2. FO3

    Denní svícení

    Paŕada , tak myslim, že je to nelepší volba na Fabču. :-) Cena je tak akorát ani drahý ani levný.
  3. FO3

    Denní svícení

    Já bych doporućoval koupit to spínací relé, otázka tak 400 Kč.
  4. FO3

    Denní svícení

    Jo a ještě je tady jedna zajímavá funkce. A to, že když se auto odemkne a zase zamkne dálkou tak se světla sepnou asi na cca. 5s. Něco jako "coming home". :-)
  5. FO3

    Denní svícení

    Díky. Hele josu to tyhle http://www.tuningshop.cz/denni-sviceni/svetla-pro-denni-sviceni-5-led-chrom-6-000k/ Označení je SJ-296E (Type 2) -> To znamená, že se spínají sama, a to jak jsou zapojena, Type 1 - je asi přes startér, Type 3 - je na vypínáč.
  6. FO3

    Denní svícení

    Tak super pánové je to doma, hotovo. Tady jsou fotky pro případnýho šikulu jako jsem já. Všem velice děkuji za projevenou ochotu a účast.
  7. FO3

    Denní svícení

    Vypadá to super, jen já mám ten staren pŕed před fs. A jak jsi zapojil elektriku?
  8. FO3

    Denní svícení

    Ahoj, hele no dělá se to špatně. Je potřeba vyříznou otvor v těch záslepkách nebo "mřížkách". Přibližně tam napasovat to světlo jak tam sedí a poupravit na ten úhel jak tam bude sedět. V nárazníku je potřeba uříznou takový kousek plastu, asi 3mm x 70mm, je to takový výstupek za těma mřížkami. Jinak světla jsou podlepený takovou tou speciální páskou, co byla v balení a je to přidělaný dvěma samořezama na každé straně. (Na zašroubování je potřeba hodně nizounký šroubovák). Původně jsem chtěl jen do mřížek, ale dneska lidi kradou jako straky a to co není na šroubech nebo přivařený tam do týdne nebude. Už nemám na autě anténu, pač mě to už s…. za měsíc 4x fuč. Ještě se pokusím nějak nafotit jak je to upevněný snad do večera sem dám fotky.
  9. FO3

    Denní svícení

    Aha, no právě jsem to měřil, a zdálo se to jako stále napětí tak nevim jsem předpokládal, že když neni kllíček "ready" tak nenaměřim nic??? Nebo se pletu??? Pokud by se to dalo připojit tam byla by to paráda. Pojistku už jsem našel, děkuji.
  10. FO3

    Denní svícení

    Tak už jsem je namontoval ale byla to teda makačka. Jen je ještě zapojit.
  11. FO3

    Denní svícení

    Jo tipnul jsi to úplně přesně. Hele musí to být právě spínané. Zkusil jsem to na baterku a kostru, a světla svítila stále, když se připojil další kabel plus na plus tak zhasla. Kde tu pojistku najdu? V motoru u baterky mám jen nějaký 2. (Omluvám se za nechápavost, ale nejsem moc kutil TIM).
  12. FO3

    Denní svícení

    Ahoj chlapáci. Mám takový dotaz mám světla pro denní svícení, akorát si moc nevím rady s jejich montáží. Nevím kde v motoru najít klíčkem spínaných 12V? Někdo už je montoval na bílou Fábču, jsou tady i fotky. Nejsem zrovna elektrikář. :-) Tak případně nějak polopatě.
×
×
  • Vytvořit nový...