Přejít na obsah

ivo3

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení ivo3

Nováček

Nováček (1/14)

-1

Popularita

  1. výměna svíček nemá vliv chová se to pořád stejně, ano je to jako od karbonu.
  2. Rád bych požádal o radu, po dlouho trvajících problémech se svojí 1.6 jsem ji dal do servisu diagnóza nakonec zní špatné těsnění pod hlavou. Problém spočívá ve ztrátě výkonu motoru a při volnoběhu kolísání otáček navíc se zdá že motor běží dost často jen na tři válce. dosud bylo provedena výmena zap kabelů, nové svíčky, výměna rozdělovače, kontrola a prohození vstřiků. Při demontázži svíček je ta na druhém válci dost začernalá pravděpodobně tento válec nepálí, tomu odpovídá i to že po krátkém běhu studeného motoru je na svíčce 2 válce nespálený benzín. Otázka zní je dignóza špatného těsnění pod hlavou pravděpodobná? ( tlaky ve válcích jsou stejné a v mezích, voda se neztrácí ani olej, ve vodě není olej a ani naopak ) Děkuji za případné informace či podobné zkušennosti.
  3. Díky za info myslel jsem si to. Viděl jsem to holé čerpadlo na autokelly e-shop a opravdu to vypadalo že je to celá čerpací jednotka uzavřená. http://obchod.autokelly.cz/Popup.aspx?SRC=...rže|-|holé
  4. Díky za upozornění, podle přiloženého obrázku jsem předpokládal že ho měnit lze celkem jednoduše. Tak teď nevím cena kompletu je celkem vysoká.
  5. Ahoj chystám se na výměnu palivového čerpadla, objevil jsem že se prodává tak zvané holé čerpadlo ( cca 700 kč) jedná se jenom o vnitřní část. Nemáte někdo zkušennost s výměnou tohoto čerpadla? Případně na co je třeba si dát pozor atd. Díky za reakce.
  6. Ahoj nevíte někdo jestli je možné nahradit převodovku ve felícii 1.6 převodovkou z feldy 1.3. Slyšel jsem, že připojovací rozměry by měli být shodné, ale taky asi záleží na odstupňování převodů. Mám s převodovkou docela problém začalo v ní dost hučet (spíš teda klepat) a čím dál více se to stupňuje takže oprava mi asi nevyhne. Předem děkuji za každou informaci.
×
×
  • Vytvořit nový...