Přejít na obsah

kako

Uživatel
  • Počet příspěvků

    15
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem kako

  1. Jo, takze jestli sou vsechny do serie, tak kdybych tam mel jen dve, tak by misto diod museli prijit dratky. Je to MR 04 Jeste mi prosim upresni jaky odpory bych mel vymenit. Palubka sviti krasne jen kdyz je nastartovano, kdyz je motor vypnutej tak sviti vsude jinak silne. Predpokladam ze je to tema odporama. Moc dekuji za rady.
  2. Nazdarek. Tak sem konecne vymenil zeleny podsviceni za modro cerveny a prestaly mi svitit maly budiky (palivo, teplota). Po tom co sem zkousel prehazovat polaritu diod sem se stratil. Ted uz ani nevim jak to bylo na zacatku. Muzete mi prosim nekdo pomoct? Rict jak to ma bejt a popr. proc se mi nerosvitili ty diody. Je to verze s PC a bez DOTu a nemela plosky pro pridani diod.
  3. kako

    Pomoc - zmena diod

    Delal jsem jednu po jedny, abych neprevratil polaritu. Dokonce sem si prekreslil tistak pro kontrolo. Diody mam uplne stejne zapojene. Takze sou urcite spaleny. Preletuju je a dam vedet. Diky za rady.
  4. kako

    Pomoc - zmena diod

    -> Bohosu: Moc dekuji, urcite zkusim.
  5. kako

    Pomoc - zmena diod

    Kontakty sou zkontrolovany a pajel sem na 350C
  6. kako

    Pomoc - zmena diod

    SMD tam nebyly. Klasicky 3 mm diody. A polarita urco. Sem si to i rozkreslil. Jaky mas ICQ. Pude to rychleji.
  7. kako

    Pomoc - zmena diod

    ->Fernetak: Jen ten knoflik. K tem diodam u poteciometru sem se nedostal. Sou tam 2 ale nepovedlo se mi to rozdelat...
  8. kako

    Pomoc - zmena diod

    Prosim poradte nekdo. Musi se menit naky odpory? Neni na to naka pojistka? Ja uz fakt nevim..
  9. O vikendu sem se vrhnul na modry podsviceni. Vymenil sem vsech 7 ledek na knofliku pro rozsvicovani svetel a sviti jen jedna (mlhovky). Polaritu mam spravne
  10. kako

    Zmena pristroju

    Muzete mi sem prosim hodit fotky ruzne barevne podsvetlenych budiku a prozradit mi kolik diod 3mm a kolik smd na cely auto. Vim ze to tu bylo tisickrat, ale nikde sem nenasel presne to. Pripadne sem hodit odkaz. Diky
  11. kako

    Zmena pristroju

    JO. A nevis jak se teda nastavujou ty km? Na to bude asi spesl programek, co? Za kolik se tak pohybujou budiky, kdybych je nak ponicil svoji nesikovnosti???
  12. kako

    Zmena pristroju

    Zajimalo by me jak je to s palubnim PC. Je v ridici jednotce a po vymene budiku stejny verze Fabky bede pocitadlo km mit hodnotu jako pred vymenou , nebo hodnotu stavu z Fabky kde budiky byli predtim??? Nebo je PC v tech budicich? A jak se tam potom da spravna hodnota??? Muzu dat do Fabky 16V budiky treba z RSa??? Nebude treba otackomer nebo tachec ukazovat spatne??? Snad je to vse.
×
×
  • Vytvořit nový...