Přejít na obsah

Toddy

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Toddy

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No byl jsem s tím za známým a ten usoudil že to bude asi pístní čep..kladky jsou ready...vpodařilo se ti problém nějak vyřešit? :-)
  2. Nene to se neseřizovalo ale potřeboval bych vědět něčí nazor jestli s tím ma někdo něco společneho.. byl jsem za známým a zhodly jsme se že to muže mlatit pistní čep protože rany se ozývají z vrchu,měli jsme to na zvedaku a poslouchali než jsme rozdelali hlavu a měnily ty hydroštely.Je to takové laborování jenže je to auto rodiču a ti už do toho moc cpat peněz nechtějí tak bych chtěl nějakym zpusobem zjistit co by to mohlo bejt..jinak díky
  3. Zdravím mám problem s divným mlácením v motoru je to jakoby mlatily hydroštely nebo vačka ovšem včera jsem to měl rozdělané a vačka je v pořádku a hydroštely jsem dával nové, jsou udělane take rozvody vše v pořádku počítal jsem že to bude ready ale mlátit to nepřestalo je to trošku mírnější ale stále to cvaká.Je to 1.6 55kw rok výroby 99.Má s tím prosím někdo skušenost?už si opravdu nevím rady.Předem díky za radu..
×
×
  • Vytvořit nový...