Přejít na obsah

modrazem

Uživatel
  • Počet příspěvků

    452
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil modrazem

  1. Kamiq je pěkný,je to povedené jen mi trošku chybí ty rádoby plastové fičurky kolem kol atd.To dodá takový terenější šmrnc.Snad něco později vymyslí v rámci face.Mno a ty motory ty komentovat nebudu.Jinak se mi jako celek líbí.

  2. Mjo ano,tak třeba před půlrokem jsem také uvažoval o dalším novém autě co snad chvíly vydrží,požadavky byly hlavně na motor a to klasická atmosféra s novou normou 6d temp.Mám vůz hluboce pod hranicí 400k a v super výbavě včetně sedmileté záruky.Takže prostě za mně je ta Scala hodně drahá a určitě bych do ní nešel.Tak jasný každého věc co si koupí ale přesto snad každej kdo normálně vydělavá musí vzít v potaz cenu.Jinak to prostě nechápu.

    • Pozitivní 2
  3. Za mně je to dost předražené,prostě neví co by za to chtěli.Tak počítá se a ví se že se stejně nových aut prodává jako flotilky či firemní auta.Obyčejných lidí si jí moc nekoupí,za ty prachy si koupí něco jiného,cenově jim přijatelnějšího a možná i lépe vybavené.

  4. Škodovka tvarově ze ničemu nevymykající,žádnej zázrak se nekoná i když co do pompéznosti v rámci představení,a utajování auta by se to očekávalo.Představená nejvyšší verze kde bude i to zadní prodloužené sklo za příplatek + spousta fičurin jež si kupující připlatí.Myslím že se zákazníci ohlédnou jinde.Rozhodně to nepovažují za konkurenta Focusu ani VW Golfu jež přijde na trh jako novinka později,Co už no Škoda je ŠKODA.

    • Negativní 1
  5. Rypicong:Tak Stepway má pohotovostní hmotnost 1023kg.U octy nevím ty píšeš 1225kg.Tak 200kg je už dost velký rozdíl a to tu nemáme váhu supa že.

  6. No já nevím,to zas škodovka něco skope.Já proti 3válcům nic nemám,sám ho vlastním jen je tu rozdíl v hmotnosti,Dacia je lehoučké auto ale octa či superb?To bude vejvar.

  7. Bezva diskuse.To Dáčka díky programu Ambasador který je pro zákazníky velmi zajímavý si našla spousty kupců,vlastně nejen pro potenciální kupce ale i pro majitele vozů již zakoupených,no řekněte ktera automobilka vám dá 15tis jako odměnu.

  8. Jediný problém Hyundaie je jeho vedení v ČR. Agresivní reklama je jen špička ledovce. Nejvíce škodí šikanování dealerů, kteří jsou mnohdy slušní prodejcí a s reklamou ani politikou prodeje H se vůbec neztotožňují. Jinak jak už se psalo asi na mnoha místech, i20 se základním motorem 1.25 55kw/118nm deklasuje Fábiacký motor 1.0 MPI, to si každý vyzkoušejte. Potom rozchod kol je větší o 5cm u i20 a rozvor ještě více, opět doporučuji si sednout dozadu a vyzkoušet.

    Celý život kupuji Škodovky, ale tentokrát 269000kč za Fábii 1.0 44kw/95nm Ambition+ fakt nedám. Tento motor na dálnici s dvěma dospělými a dvěma dětmi prostě nejede a já nechci, aby na mě furt najížděli TIR auta :-)

    JInak za tu cenu koupípe Kiu Rio 1.25 63kw/122nm ve výbavě COMFORT, což je obdoba Ambition+ a navíc 7 letá záruka! Abych neteoretizoval, v Riu jsem jel - všude více místa, motor jede opavdu slušne, za sebou nechává jak 1.0 MPI 55kw/95nm, tak staré HTP 51kw/112nm :-)

    Dále za podobnou cenu koupíte Renaul Clio 1.2 16v 54kw/108nm ve výbavě LIMITED, která překračuje výbavu Ambition+, opět zkuste se v něm projet, zjístíte, že také nabízí tichý a živý motor, pěkný interiér a parádní výbavu s 5 letou zárukou..

    Pravda jest.

  9. Škodovka už ani neoplastuje páté dveře, ne jen že šetří naměkých plastech ale ona už tam ani žádný nedá a je tam holý plech viz. FabiaIII a Rapid. Takový kufr když potom člověk otevře tak je to jak když otevřu plechovku

    Škoda,já jen třeba že u Stepíka mám páté dveře oplastované.

  10. Tak třeba o Daciich,Hyudaích atd. všichni  co tady mají samé odborné kecy si neuvědomují,že tyhle auta montují roboti a lidská ruka se ji¨ch skoro nedotkne mají daleko modernější linku,než např VW kde folcy bouchají dohromady Turci.Navíc pozink karoserie a jen osvědčená technika,která nemá problémy se spolehlivostí.Navíc jsou tyhle auta dimenzovaný na hrubý zacházení ,mizerný palivo a silnice.Ne jako u výrobků od VW ,které jsou ošizené kde to jde.Pokud člověk překoná kecy a pohledy hlupáku a buranů z okolí s fóbii před barákem získá solidní auto za přijatelnou cenu a s velkou životností a rozumnou spotřebou.Ohledně bezpečnosti je renault jeden z předních výrobců a divil bych se,kdyby nezohlednil své zkušenosti i na tomto vozítku.Domnívám se že zrovna tohle auto je rozhodně podstatně lepší volba,než kupovat předraženou odpornou fóbii .

×
×
  • Vytvořit nový...