Přejít na obsah

KAYKA007

Uživatel
  • Počet příspěvků

    19
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem KAYKA007

  1. Když se otvírají dveře tak se to péro hýbe tak si myslím, že při kroucení karoserie taky.
  2. Promazání toho péra tvaru S vazelínou, ale jak říkám u mě se jedná o tourana 2011 tak nevím jestli je to na Octavii 3 stejné. Nejsem doma tak přikládám foto stejného péra ze služební Caddy.
  3. Tak u mě zlepšení o 95% po výše uvedeném postupu lupání téměř neslyším, opravdu musím nastražit uši. Použil jsem ještě teflonovou vazelínu ve sprayi.
  4. Ohledně B sloupku dnes sem šel prostříknout bílou vazelínou panty dveří a napadla mě ještě jedna věc. Na spodním pantu zadních dveří je aretace otevření dveří takové zoubky proti ocelovému péru tvaru S, to celé připevněno k B sloupku možná to loupe v tom péru při krutu karoserie prostřikl jsem to bílou vazelinou a uvidím. PS teda pokud to má octavia stejně jako muj touran v ETCE Touranu to vidím u octavie ne.
  5. ahoj kluci procházel jsem nějaké zahr. fora a myslím že by to mohlo souviset s klepáním v B sloupku. http://forums.tdiclub.com/showthread.php?t=277710 http://www.vwaudiforum.co.uk/forum/showthread.php/39589-Drivers-door-knocking
  6. Jo to zní logicky jak říkám zatím testuju ale věřím že i tak to prospěje.
  7. Musel bych se kluků zeptat je to připevněno pod vzduchovým filtrem. Jinak dneska ráno bylo venku 12st. A žena říkala že se na palubním počítači objevila teplota oleje 50st. cca po 3km. Jinak při zapnutí klíčku ukazuje teploměr okolo 40-50 st. ale pak to na chvíli klesne přičítám to cirkulaci a spojení chladící kapaliny z obou okruhu po nastartování.
  8. Dělali mi to kluci u známého v servisu. Museli sundat jednu z trubek a vyrobit jinou,ale vše jde kdykoliv dát do pův. stavu. Pokušel jsem se sehnat originální kabel s konektorem do masky chladiče , ale cena je okolo 2000,- , a alternativu jsem nenašel. Zástrčka leží na jednom z plastů , kde je prolis ve kterém to hezky drží a auto mám v plechové garáži kam mám přivedeno 240v přes stykač na dálkové ovl. Takže než se začne ohřívat pravidelně a dám tam časovací zásuvku, má to žena tak že ráno vstane koukné na teploměr a když bude pod 10st. zapne dalkáčem a než se vypraví cca těch 40 min auto se nahříva , potom v garáží odpojí prodlužku zavře kapotu a jede.
  9. Ahoj kluci já mám touran 2011 se stejným motorem (1.6 cr 77kw) a mám tam tohle: https://www.aliexpress.com/item/Tractor-Parts/336373529.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.Aa6Wgs já teda zatím jen testuji , ale kolega to má v octavce 1.6 74kw už asi 3 roky bydlí na horách a stačí cca30-40 min. Motor je vlažny . Když vezmu že při mé sazbě je kWh za cca 2.6kc tak mám motor předehřáty za cca 2.6-3 kč. Funguje to tak , že při 60st. se to vypne samo při poklesu teploty opět zapne. Myslím že každý stupeň k dobru mi pošetří egr ventil a filtr pevných částic. Egr už jsem měnil. Jinak dříve tato firma měla sklad i v německu, ale když jsem objednával já šlo to z číny FedExem za cca 7 dní.
  10. Ahoj kluci tak mám přečtenou celou tuto diskuzi. Něco nového ohledně B sloupku? V o2 jsem to nezažil ale nyní mám touran 2011 a levý B sloupek mě přivádí k šílenství. Stačí si na něj dole přiložit ruku a přidat nebo přibrzdit. To lupnutí člověk pozná i hmatem. Jo a souhlasím s tím, že v zimě to bylo lepší.
×
×
  • Vytvořit nový...