Přejít na obsah

Stojda

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Stojda

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jj zkusim i toto . Bohuzel ke znamemu se dostanu nejdrive za 2 tydny tak pak dam vedet. Diky za tip.
  2. Zkusim se se znamim na ty draty co pises podivat nekdy v tydnu az bude cas. Zatim diky za typ. Pak dam vedet. Vazne tomu nerozumim ale bavi me se v tom stourat
  3. Zdravím, mám problém s palubním PC na octě rv.99, 1,9tdi 81kw (66kw motor předchozí majitel zakousl a dal tam 81kw), 4x4, budíky č. 1U1 919 034 G. Problém je ten, že palubní počítač vůbec nereaguje na přepínání hodnot pomocí páčky. Zobrazuje pouze hodiny a před hodinama je zkratka MFA1. Nic jiného mi nikdy neukázala. Páčků jsem měl rozdělanou a proud do ní jde. Jen ten display mlčí (chyba v budíkách?, někde v kabelech?, páčka?). Předem chci upozornit, že jsem v tomhle směru uplný blbec, tak na mě pomalu. Pokud by měl někdo nějaký nápad čím by to mohlo být, tak se prosím podělte. Předem děkuji za nápovědu.
  4. Zdravím, potřeboval bych poradit. Palubní počítač nejde vůbec pomocí tlačítek na páčce přepnout. Po nastartování mi to zobrazuje pouze hodiny a napis MFA nebo co to tam je. Zajímalo by mě, jestli je chyba nekde v páčce nebo někde jinde. Předem děkuji za vaše názory a rady.
×
×
  • Vytvořit nový...