Přejít na obsah

schady

Uživatel
  • Počet příspěvků

    8
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem schady

  1. Jen někdy nevěřícně kroutím hlavou, jak někteří dokážou jezdit tak úsporně. 1,4MPI 50kW - spotřeba 7-7,5litrů - na tratě 13km do práce a 13km z práce.
  2. schady

    Motorovy olej

    Čau kluci, já do mé Fáby nalil SHELL Helix ultra 5W-40. Podle štítku tam byl Mobil 15W-40. Jelikož má najeto pouze 20.000km tak ať si zvyká na plnou syntetiku. Nechal jsem ten starý pořádně vytéct a teď na poprvé ho chci vyměnit po 5.000km, jelikož si myslím že tam nějaký starý zůstal.
  3. Taky mi to bere 6,5 - 7,5litrů a ne a ne s tím hnout dolů.
  4. Čau, mám taky 1,4MPI a taky se to pohybuje kolem 6,5-7,5 litrů. Mohlo by to být nižší.
  5. Zdarec, tak diagnostiku mám za sebou. nic tomu není všechno ok. Jen mi pro jistotu přehrál nový základní nastavení. Já to koupil od ženský co jezdila krátké vzdálenosti a v servisu říkal, že spotřeba se může odvíjet i od tohoto faktoru. Tak jsem to trochu více projel (130km bez přestávky) a spotřeba spadla na 6,2l. Má fabka má najeto 16000km a že teď když s tím většinou nejezdím žádné krátké vzdálenosti, tak se spotřeba prý může postupem času a ujetých kilometrů o nějaké to deci benzínu snížit. Ještě zkusím vyměnit svíčky a vzduchový filtr(i když je čistý). Jinak si prý fábie obecně na kratší vzdálenosti o nějakou tu benzínovou svačinku řekne.
  6. Kluci díky za různé rady. Co se týče přibržďování, tak to je v pohodě, nic nebrzdí. Žádné divné jízní vlastnosti jsem nezpozoroval. Asi to budu muset dát na diagnostiku. Jinak palubní PC nemám. Měřím to sám, natankované litry=ujeté kilometry (pzn. 14,47litrů=185km). Dost mě to štve!
  7. Kluci nevíte proč mně má fábia bere stále 7,8litrů na 100km. Nejezdím žádné krátké vzdálenosti a mám lehkou nohu na plynu. Vůbec s tím nemůžu pohnout dolů. mám 1,4Mpi 50kW. Díky
×
×
  • Vytvořit nový...