Přejít na obsah

Dussan

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dussan

  1. Po maxidotu netouzim, na sluzebkach mam pokazde moznost si ho zkouset, a pro me je to zcela zbytecna vec. Patral jsem (viz vyse) po nejakem homemade domacim reseni, tak jsem se ptal, co to dokaze a jestli by mi to ten clovek namontoval. Maxidot je pekna vec, vsechna cest, ale to ho clovek musi chtit, aby z nej mel tu pravou radost a pro me je to opravdu zbytecne...
  2. Tak to by mě zajímalo. Můžeš mi o tom podat bližší informace, co to všechno umí. A za kolik.. Cestu bych tam k tobě udělal... Ještě na jak dlouho to je ta montáž... Díky za nabídku a pomoc.
  3. Dussan

    Denní svícení

    A kdyz by se tam dodalo? místo tam by tam na něj mělo byt, kabely to nevim... Jen to zkoušim.
  4. Dussan

    Denní svícení

    Ahoj, chci se zeptat, dá se přes jednotku nějakým způsobem zapnout automatické denní svícení (při nastartování zapnout světla)? Nemám s tím zkušenosti, ale podle mne by to snad i možné bylo. Mám fabii rok 2004, s komfortním jednotkou (vycházím z toho, že mám centrál a připravu na autoradio). Kde a jak by se to dalo udělat? Myslím, kdo by to byl schopen udělat. Díky
  5. Tak jsem to prohlédl. Vypadá to dobře, akorát jsem nenašel, kde by se to dalo koupit... Pomůže mi někdo? Myslím ten PP z druhého odkazu. Díky za jakékoliv info.
  6. Díky za odpověď, snad trochu hloupá otázka. Není nějaké levnější řešení? Nechci do toho tolik investovat, protože to pro mne nemá zase takovou cenu. Jen se ptám. Díky Ještě mne napadlo jestli není nějaké DIY řešení ve smyslu využít OBD-2 konektor resp. data, která se z něj dají dostat při diagnostice. To vše v dostat přes nějaký microprocesor na klasický 16x2 display. Jen střílím naslepo, možná že to ani nejde.
  7. Ahoj, zřejmě už to tady bylo řešeno milionkrát, ale chci se zeptat na svůj konkrétní případ. Mám Fabii I 1.2 HTP 12V, r.v. 2004, má centrál (dálkové ovládání jsem si dodělal - tzn. neorigo), pčípravu na autorádio má (v předních dvečích jsou reproduktory, rádio jsem si dával vlastní). Z tohohle usuzuji, že by v autě měla být komfortní jednotka, která by měla zvládnout i PP. Chci se zeptat na kolik by vyšlo dodělání PP (nechci maxidot, jen klasika malý display). Díky a kdyžtak sorry za spam.
×
×
  • Vytvořit nový...