Přejít na obsah

jarek1983

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem jarek1983

  1. Takze nevím cislo te chyby nemel jsem to na VAgu. Ale delato mi to to, ze mi litala teplota motoru z 0- 90 a zpet behem jízdy. Myslel jsem ze je to cidlo teploty chladíci kapaliny. Tak jsem ho vymenil a chvíly byl klid. Pak to zacalo blbnut zase a pridela se k tomu hlaska emise auto do servisu. Tak jsem to odvez do autorizovaneho servisu. Tam mi asi po 3 hodinach zavolali a rekli ze nekteré draty v hlavním kabelovem svazku jsou poskozene. Bud od vybrací anebo od koroze. Tak je jenom vymenili a auto zatim slape v pohode. Odkud jsi? Ja mel auto v Prahe u Bencaru a mohu doporučit.
  2. Zdravím, ja jsem jiz tem problem vyresil. Dal jsem auto do autorizovaneho servisu a tam jzistili ze nektere vodice v hlavnim zvazku jsou prohnile. Novy svazek stojí pri 85 000. Vymenili jenom vadne kabely. Vyslo me to na 3500 .
  3. Sorac nejak jsem zapomel O2 2004 1,9TDI 77kW
  4. Dobrý den, cca pred 2 týdnami jsem mel problem s cidlem teploty chladíci kapaliny. Cidlo jsem vymeni za neoriginall a auto slo cca 10 dni v pohode. Dnes kdyz jsem jel do prace tak to zacalo zase zlobit. Teplote sla z 50°C na 90°C a pak zpet. Kdyz jsem zastavil a znova nastartoval objevila se hlaska EMISE a porad sviti kontrolka motoru na palubovce. Vymenil jsem znova cidlo ale uz za original ale kontrolka nezhasla. Veltrak na chladici se porad tocí na max. Muze to mit nejake spojení? Ve VAgu byla hlaska vysoky signal cidla a nesla zrusit.
  5. Dobrý den, prosím o pomoc. Mam O2 1,9TDI 2004. Kdyz jsem chtel dnes auto nastartovat vybehla mi teplota hned na 130°C. Kdyz jsem motor vypnul a pak otocil klic do polohy 1 rozsvítí se kontrolka servo. Pak kdyz jsem to chtel nastartovat tak uz to nejslo a zacli se objevovat hlasky ze nemam olej a chladicí kapalinu. Kdyz jsem vytahnul klice ze zapalovaní, tak vetraky na chladici se porad tocí. Prestali az kdyz jsem odpojil baterku. Nevíte nekdo co s tím je. Dekuji
×
×
  • Vytvořit nový...