Přejít na obsah

Kamrnik

Uživatel
  • Počet příspěvků

    14
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Kamrnik

  1. Ano zkoušel, vzal jsem to tím škoda čističem a je to o něco méně vidět, ale pořád je to na první pohled patrné že to tam je.
  2. Martikk:ty to máš krásný celkem neznatelny, mít to tak u sebe tak bych to ani neřešil.
  3. Ano máš pravdu palubní deska tam je že slabé a plus tam bývá taková síťka v tom místě airbagu, jeden čas jsem pracoval ve firmě kde se vyráběly palubní desky pro jinou značku. Otázka je co stim, na to focení pojedu do stejného servisu co mi před dvěma měsíci měnil to sklo.
  4. Co jsem se díval na internet tak by pod tím měl airbag být.
  5. Tak jsem to zkusil vyčistit škoda čističem a nemá to na tu skvrnu žádný vliv, je pořád stejná. Navíc když jsem to otiral tak mi ta palubní deska přišla taková nerovná, ale nemám možnost to porovnat s jinou octavkou.
  6. Tak musím se přiznat že teď jsem péči o čistotu interiéru pár měsíců dost zanedbavam, jelikož jsme začali s rekonstrukcí baráku a na nic jiného krom práce v zaměstnání a na baráku není čas. Skáčem do auta často tak zamazany od různého prachu že stavby že je mi toho auta celkem líto, ale snad to budeme mít brzo hotové. Jinak ten skodovackej přípravek by měl prach odpuzovat, ale jak je tomu doopravdy jsem nesledoval.
  7. Ok, to byl zatím jediny servisní zásah do vozu. Zítra to zkusím vzít tím škoda čističem a dám vědět jak jsem dopad.
  8. Zkusím to raději těma skodovackejma pripravkama, když to zmizí tak jen dobře. Taky mě ta představa výměny palubky celkem děsí. Ještě mě napadlo, nemůže to mít souvislost s výměnou čelního skla?
  9. Na čištění jsem používal pouze přípravky od škodovky, ten jejich univerzální čistič a jejich emulzi na palubní desku,prave z obavy aby nevznikl nějaký problém se skvrnama.
  10. Díky, určitě to zkusím vyčistit, ale nejdřív až zítra. Zatím jsem zkoumal povrch tě palubky a jje úplně bez porušení i bez poškození toho dezénu co je na celé palubní desce. Zajímavé je že jsem si toho všiml cca 3 týdny zpět a předtím to tam určitě nebylo. Jinak auto vlastním cca 1 rok, bylo zakoupeno z programu škoda plus jako roční vůz, který vlastnil přímo autosalon škoda. Zítra to zkusím vyčistit a dám vědět zda to pomohlo.
  11. Ano, je to prodloužená záruka od ŠA. Kontaktoval jsem servis a začátkem listopadu máme domluvenou schůzku, kdy se na to podívají, nafotí a pošlou to do škodovky, tak uvidíme.
  12. Děkuji za radu, do konce týdne zajedu do autorizaku na reklamaci. Ano autu začala od září běžet prodloužená záruka.
  13. Dobrý den, mám problém s fleky na palubní desce na spolujezdcově straně. Fleky jsou v horní části palubní desky na té horní ploše co se táhne až k čelnímu sklu, jsou to fleky jako kdyby na daném místě byly pod palubkou nějaká žebra nebo schránka na airbag a jejich hrany se jakoby protlačovaly zevnitř na pohledovou venkovní část palubní desky. Setkal se už s tímto problémem někdo? Myslíte že je to reklamovatelné, jelikož auto je ještě v záruce? Děkuji. Tak se mi to podařilo aspoň trochu vyfotit.
  14. Jsem vlastníkem octavia 3FL s originalnim phone boxem a telefon Huawei Mate 20 Pro do nej davám i s originálním obalem a bezdrátové dobíjení mi bezproblémů funguje,ale je pravda že ten telefon se tam vejde tak akorat.?
×
×
  • Vytvořit nový...