Přejít na obsah

Dandy278090

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Dandy278090

  1. Zdar, můj problém je takový kombinovaný.....když chci odemknout dálkovým ovladačem (origo vyskakovací klíč), neodemknou se mi PZ dveře. Dnes jsem zjistil, že když zmáčknu na dveřích řičiče u ovládání oken ten spínač odemknutí/zamknutí, tak ty dveře normálně fungují. Co to může být??? Octavia I r. 2003, 1.8T. Díky za každou dobrou radu.
  2. zdarec škodováci, mám ocktávu 1,8T 2003 AUM a dneska jsem zjistil, že mi chodí celý chladič, když na něj zatlačím dole, tak jde posunout cca 2cm a dost to klepe, nemá to být nějak uchycené? Myslel jsem, že mi klepe něco na nápravě, protože mi zrovna měnili lůžka stabilizátoru, ale je vše jako nové.
  3. Táááák hotovo, uřezáno, vyměněno. Autíčko si zase ševelí jako předtím. Jen to asi za chvilku odnese středový díl. Že jsem tam pod to auto čuměl :-))) No každopádně mě to vyšlo na 1500,-
  4. Zdarec oktaváci, praskl mi vlnovec na oktávce 1.8T 2003 AUM (140tis. km). V jednom servise mi řekli, že se s tím nedá nic udělat a musím vyměnit celý díl i s katem (cena origo cca 13 tis.). Ve druhém servise, který se specializuje na výfuky mi řekli, že mi vymění jen ten vlnovec (oprava cca 2 tis.). Máte někdo zkušenosti s takto opraveným předním dílem výfuku? Díky za vaše názory.
×
×
  • Vytvořit nový...