Přejít na obsah

ramoky

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení ramoky

Nováček

Nováček (1/14)

  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Nedávné oznámení

0

Popularita

  1. Pod sedladlem spolujezdce je jednotka s označením 3C8 035730C
  2. Chtěl bych samozřejmě používat režim vzdálené sim, ale při tomto režimu se mě nenačtou kontakty. Pročítal jsem různé diskuze, kde jsem našel ještě zmínku o aplikaci do androidu ( rsap.com ), ale nikdo tam neuvedl, jestli tato aplikace odstraní problém, který uvádím.
  3. Rád bych Vás pořádal o radu. Mám Samsung Galaxy SII s verzí Android 4.0.4. V pátek jsem si dovezl Octavii L&K s GSM III + Columbus Telefon jsem přihlašoval v režimu se vzdálenou zprávou SIM. Nejsem odborník, nevím jestli je to dobře nebo špatně, bral bych radu od někoho zkušenějšího, jak to má a proč fungovat. Na multifunkčním displeji v autě se po přihlášení telefonu pak dole se objevoval symbol premium Bluetooth na levé straně a na pravé telefonní signál. Nedaří se mě ale stáhnout kontakty, napíše to chybu při stahování seznamu. Stáhne se pouze to co je na SIM kartě ( hasiči, atd - přitom je nastaveno používat kontakty jak na SIM, tak v telefonu. ) Na displeji Columbuse se objeví nabídka sms, kde vidím přijaté smsky a mohu je i psát a odesílat z displeje Columbuse.Po odejití z auta zůstává ale na telefonu hláška, že telefon je připojený k autu, ale z telefonu šlo normálně volat. Jen ta hláška nešla smazat a štvala mě tam. Pro smazání hlášky pomohl jedině restart telefonu. Pokud znovu zapnu zapalování, tak se telefon sám připojí, objeví se pouze symbol Bluetooth bez přívlastku premium, vidím sílu signálu, stav baterie ( který tam před tím nebyl ) a stáhne se i kompletní seznam kontaktu. Jenom se neobjeví nabídka sms. Večer jsem se v autě trošku hrabal v nastavení HF sady a v režimu NABÍDKA - NASTAVENÍ - NASTAVENÍ TELEFONU - TELEFONNÍ REŽIM jsou dvě položky - jedna je VZDÁLENÁ SIM a druhá HANDSFREE. Po přepnutí na HANDSFREE se telefon k autu normálně připojuje bez problému, na telefonu nemám žádné hlášky o VZDÁLENÉ SIM apod, na displeji v autě svítí - baterie, symbol Bluetooth ( bez premium ), síla signálu telefonu. Prosím někoho zkušenějšího o radu jak to vlastně je a jak by vše mělo být nastavené, popřípadě jak nastavit mobil, abych mohl plně využívat GSM III. Děkuji Vám za rady.
  4. Moc se v tom nevyznám, zavolam ještě jednou do servisu pro upřesnění, kde to bylo připojeno.
  5. Volal jsem do servisu a bylo to připojena na vstup k řídící jednotce.
  6. Bylo to nainstalované v motorovém prostoru. Jedná se o to, že technik, který opravoval motor si toho hned všiml a sdělil mě, že to nemá v tom motoře co dělat. Sám se na to díval, ale nedokázal přesně určit k čemu to slouží. Jediné na čem se s Vámi shodl je to, že na PowerBox to má moc součástek.
  7. Dobrý den. Prosím Vás o radu, co je to za modul, popř. jestli od toho existuje návod.Děkuji
×
×
  • Vytvořit nový...