Přejít na obsah

KubMartin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení KubMartin

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. KubMartin

    vibrace 4x4

    Prosím o pomoc, potřebuju sehnat ŘJ pro Haldex 2 gen. Nová stojí přes 20 t. kč. mš stačí stará. Nevíte někdo kde sehnat?
  2. KubMartin

    vibrace 4x4

    Takže ještě jeden prů..er, autorizovany servis jaksi neprovedl výměnu oleje v Haldexu na 60 tis. Teď mam cca 85 tis, a olej je při promíchání"stříbrnej od šupinek kovu", no tak to už mam fakt dost. asi si prostě člověk musí všechno pohlídat a nejlíp udělat sám. Neskutečný.
  3. KubMartin

    vibrace 4x4

    Komcem dalšího tejdne pisnu co budu vědět
  4. KubMartin

    vibrace 4x4

    Tak už sem zase chytřejší, teda ne že by to bylo tak super. Začala svítit kontrolka ESP a nefunguje Haldex (na sněhu zabírá jen předek) a motor přede ve všech režimech jak kočička. Takže definitivně je to za převodovkou dál na zadek. V týdnu to dávám šikulovi aby to prošli co tam je mechanicky špatně. Uvidíme co vypíná ESP. Jinak Scout nemám. Mám O II 2.0 TDI PD DFP 4x4 přeprogramovaná jednotka Cimbu 132 Kw 375 Nm při 3 200 ot/min.
  5. KubMartin

    vibrace 4x4

    No to sem chtěl zkusit, ale pojistka je společná se servoel. posilovačem řízení (a dalšíma věcma) a auto pak po nastartování za 2 sek. zhasne. Ani ručka na 1. zoubek Haldex nevypne. Ani přidržení brzdovýho pedálu (okamžitě dojde elektronicky k omezení výkonu motoru).
  6. KubMartin

    vibrace 4x4

    Ahojte, mám problém na Octavia II 4x4 2,0 TDI řídící jednotka Cimbu 132 KW 375Nm. Jedná se o vibrace a hluk při akceleraci mezi 2100 až 2500 ot/min. Po překročení těchto otáček dojde k vymizení hluku i vibrací a motor běží čistě. Problémy začaly na cca 30 000 km, ale už před tím (a taky před přeprogramováním) se auto mezi těmito otáčkami chovalo zvláštně. jako by neznatelně pocukávalo. Problémy začali po poškození hadic chlazení a kabeláže kunou. V servisu vyměnili hadice a opravili kabeláž, ale začaly ty nepříjemný vibrace a hluk. Bohužel sem to hned neřešil, protože nejvíc je to znát na 5ku a 6ku a já jezdil couračky. Ted mam najeto 80 000 a nastal novej "simptom". Z nějakýho důvodu vypadla na sněhu stabilizace a rozsvítila se kontrolka stabilizace (zdálo se mi že taky nefungovala Haldex spojka - ale to mohl být jen můj dojem). Nešla zapnout, ale najednou přestali vibrace i hluk!!! Mám podezření buď na Haldex nebo kloub na zadní nápravě. Prosím kdo má zkušenosti poraďte, už fakt nevím a sem pěkně otrávenej (užil sem si s novým autem cca 25 000 klidný jízdy a od tý doby pruda). V servisech mě nedokázali pomoct.
×
×
  • Vytvořit nový...