Přejít na obsah

CHALLI

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení CHALLI

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Ještě jsem to nevyřešil, čekám až mi příjde celý svazek kabelů. Předpokládám, že bude v pořádku a vodič z pozice č. 2 vyměním. Jinak jsem si koupil horní kryt nad baterkou, stojí cca 1000Kč a použitej jsem našel za cca 700Kč. Na druhým konci jak psal uživatel BOOBIKA vede na rozdělovací lištu za přístrojovou deskou, ale na trase vodiče je svorkovnice šedá 3 pólová. Případně si stáhni schéma, nebo tiho můžu poslat, nebo vložit sem an forum.
  2. Díky moc všem za rady. Jestli jak píšeš, že u všech motorizací je to stejné, tak je to super. Ještě jednou díky za cenné rady.
  3. Jestli bude mít menší průřez, tak to tam nedám, to je mi jasný. Já myslel, že je tam 16mm2, našel jsem to i ve schématu v knížce "Jak na to Fabia". Je možný, že TDI má silnější, ale to je mi divný, když jsem to rval do kleští co jsou na průřež 10mm2, tak očko mělo jen malý přesah. Je fakt, že v tom schématu můžou být nesmysli, je tam v průběhu cesty vodiče na dozdělovací lištu konektor. Tak fakt nevím
  4. Díky moc za odpověď. Co jsem koukal, tak kabel je celej prohřatej, zpuchřelej teplem. Dal jsem mu asi slušně zakouřit:-D. Vyřešim to celou výměnou kablíku. Na aukru jsem vyhrál aukci na celej svazek za úplnej pakatel, ale je to na 1.4 MPI, předpokládám, že kablík je stejnej jako u 1.9 TDI. Případně bych musel kabel vyrobit, měl jsem štěstí a sehnal jsem si přímo kleště na lisování očka na kablík 16, abych vyvinul spravnej tlak. Ještě jednou díky za radu!
  5. Ahoj, zdravím mám ten samý problém, ale mám tam pojistku 110A. Propálila se mi díra na pozici č.2 jako přispěvateli Daworis. Vyměnil jsem taky ten kryt, a pálí se to znova, ale zvláštní je, že jenom někdy se kabel hřeje.Jinak úplně identický problém Daworise, zajímá mě jak jste tenhle problém vyřešili, bez toho aby se to připojovalo na hlavní propojku? O kolik se jdá kabel povytáhnout jestli vůbec? Je mi jasný že je tam přechodový odpor na očku a po hřání i na lisovaném spoji očka na kabel. Nemůže být přechoďák i na opačném konci kabelu? Někdo vejš psal, že na druhém konci kabelu je taky očko, ale to se mi nezdá měl by tam být konektor do kompaktní svorkovnice. Má někdo zkušenosti s vyměněním celýho toho kabelu? Musí se vyměnit celý svazek? Předem díky za odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...