Přejít na obsah

účko

Uživatel
  • Počet příspěvků

    27
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Návštěvy profilu

Návštěvy profilu jsou zakázány a nejsou zobrazeny ostatním uživatelům.

Oznámení účko

  1. Stále na tom pracujeme. Jako naschvál ,když je auto v servisu tak neblbne.
  2. Dneska ráno jsem šel k autu a blikaly blinkry a houkal alarm, proč to nevím, ale zapomněl jsem že tam alarm je. Samozřejmě opět vybitá baterka, ale ne úplně, jenom nenastartuji. Jsem už objednaný do servisu tak uvidíme.
  3. Po koupi jsem nechal to tažný hned namontovat, ale nic se neukázalo.
  4. Je tam nálepka s vin kodem, typ auta a výbava vozu atd. 90K1 se tam nikde nepíše. A jiná nálepka tam neni.
  5. Ta baterie je měsíc stará ,koupená ve škodovce-EFB ECONOMY 59Ah za cca 4000 kaček tak doufám, že taky neni na odpis. Na tu nálepku se kouknu. V servise jsem byl s tou novou baterií a tam vyndali tu GPS (když hledali ten problém) , o nové baterce věděli tak předpokládám, že jí nastavili jak měli.
  6. Dneska opět vybito - 9,99 voltu po nastartování 13,25 voltu . Nedalo mi to a zkusil jsem otevřít dveře a nastartovat , na displeji kromě toho autíčka s otevřenými dveřmi řidiče nic divného není, ani nic nepípá jak na videu výše.
  7. Začíná to klíčkem v poloze 1 a potom nastartuju a přestane se to ukazovat. To pípání jsou dveře co jsem zapomněl v tom rychlém natáčení zavřít, to jsme si ani neuvědomil ,díky.
  8. Tak se mi povedlo natočit to, snad se mi povede dát sem to video. VID_20230521_110337.mp4
  9. Tak dneska se mi stala taková divná věc. Baterie opět skoro vybitá, auto otevřu ,ale nenastartuji. Ted ta zvláštnost-otočím klíčkem do polohy 1 a počkám až zhasnou kontrolky, otočím do polohy 2 a auto startuje (samozřejmě baterie skoro vybitá takže nenaskočil) ,pustím klíček a ten se vrátil do polohy 1 a pořád startoval asi 3 vteřiny a potom sem musel otočit klíčem (aby přestal startovat) do základní polohy (pro vysunutí) a pak přestal startovat. Takže problém bude pravděpodobně ta spínací skřínka .
  10. Zkusím to ,ale ona hned zhasne. Nelze nějak vyvolat seznam těchto hlášení ?
  11. Bohužel jsem si toho všiml až později a ne hned jak to začlo zlobit.
  12. V servise nic neodhalili až na tu GPS-ku. Zvláštní je ,že se to ukazuje občas a nevím proč.
  13. Parkuji na ulici v Praze a auto samozřejmě zamykám.
  14. Dobrý den ,potřeboval bych poradit ohledně mého problému. Před dvěma měsíci jsem koupil škodu fabii 3 combi 1,2tsi 81kw rok výroby 2016. Po třech týdnech ježdění mi odešla baterie, tak jsem koupil novou ve škodovce EFB 59ah economy. Jezdím každý den 30-60 km a měl jsem ji jednou za 14 ní opět vybitou. Tak jsem prostudoval toto forum a odpojil jsem ten kabel u baterie, aby mi jí stále dobíjela. Jenže co se nestalo opět vybito. Tak jsem to dal do servisu kde našli po předchozím majiteli GPS a jinak nic. Říkám super ted to bude v pohodě , ale není. Šest dní v týdnu s tím jedu a v pořádku a pak sedmý den nenastartuju-vybitá baterie. Nevím co stále vybíjí baterii, do auta jsem nechal dělat tažné zařízení jinak nic. Všiml jsem si, že když strčím klíček do zapalování a přepnu ho do polohy 1 ,tak se na displeji napíše STÁLE JE SPUŠTĚNÉ ZAPALOVÁNÍ -není to tím ? Jinak Start stop byl deaktivovaný už když jsem to koupil. Děkuji za radu
×
×
  • Vytvořit nový...