Přejít na obsah

Mréca

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Mréca

  1. Možná, že na Slovensku tato přestavba s následným používáním na silnicích možná je. Já se ptal nejdříve v servisu a pak i přímo u výrobce a mého auta (dle VIN) přestavba možná není. Pro upřesnění - Roomster 1,2 STI 63kW, brzdy jsou opravdu slabé, proto jsem chtěl vyměnit bubny za kotouče, což by bezpečnosti provozu určitě pomohlo, ale výrobce má jiný názor.
  2. Dle originálního příslušenství jsou na skauta extra zástěrky, a to přední i zadní. Díval jsem se i na ostatní roomstery a u všech to není napojené tak hezky, jako to bylo u F I nebo OII (vlastní zkušenost), ale to mě zas až tolik netrápí. Jak to máte s tím škrtáním na zadku?
  3. Zdravím všechny, mám možná trochu hloupý dotaz týkající se zadních lapačů nečistot - zástěrek u Roomstera. Mám R.Scout, pořízený na podzim 2012 a tak jako u všech předchozích aut jsem si i na Roomster nechal přidělat zástěrky. První, co mě zarazilo, je, že ani přední ani zadní nepasují tak bezvadně, jako třeba u Fábie I, ale třeba je to tím, že mám Scout, u kterého jsou plastové lemy blatníků a prahů a proto spoj zástěrka-kastle není tak dokonalý a vytváří mezeru. Co mě ale vyloženě štve, je to, že zadníma každou chvíli škrtám. Obzvlášť teď v zimě, zadní zástěrky jsou podle mě moc nízko. Díval jsem se na jiná auta, ať už škodovky, nebo jiné značky a opravdu jsem nenašel jiné auto, u které by zadní zástěrky byly tak dole. Jaké jsou vaše zkušenosti? Kola mám 195/55 R15, pneu nové, najeto cca 8tis km (kdyby to náhodou mělo na výšku auta vliv ) Uvažuji, že je buďto seříznu, nebo úplně sundám, každopádně mi přijde, že si s těmi zástěrkami ve Škodovce moc hlavu nelámali. Než k užitku jsou spíše na obtíž.
×
×
  • Vytvořit nový...