Přejít na obsah

kenyjc

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení kenyjc

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. kenyjc

    imobiliser

    Kontrolka imobilizeru se na chvili rozsviti a pak zhasne (myslim ze to je bezne chovani). Jinak auto je skoda octavia kombi r.v. 2001, 1.9TDi, 81kw (a druhy klicek bohuzel nemam...)
  2. kenyjc

    imobiliser

    Hm, no nevim, jestli jsem cip neznicil, ale jak to myslite "nevypadl"? jakoze nevypadl z toho klicku? No z toho nic nevypadlo, moc si neumim predstavit ze by vypadl... (Jsou to takove ty starsi klicky typu "vajicko", ne ty "vystrelovaci" )... Ale vim, ze kdyz si v aute "zamknu" central, a sedim v nem, tak nastartovat taky nejde (imobiliser neco nekde odpoji a motor pak nechytne). musim "odemknout" a pak se nastartuje. Ale tenhle postup jsem zkusil a nepomohl, jako bych nejak "natvrdo" aktivoval ten imobiliser a nevim jak ho zas vypnout
  3. kenyjc

    imobiliser

    Ahoj, mam trochu hloupy dotaz: pri usednuti do vozu se mi spolecne s dcerou podarilo pomackat ruznym zpusobem tlacitka na klicku (centralni zamykani) a vysledek je, ze auto nejde nastartovat (starter normalne "toci", ale motor nechytne) . Neni nejaka kombinace dlouhych/kratkych stisku (napr kdyz je klicek v zapalovani..) ktera aktivuje/deaktivuje imobiliser? Diky za radu (nechce se mi odtahovat auto hned do servisu, kdyz to mozna je jen nejaka blbost...) D.
×
×
  • Vytvořit nový...