Přejít na obsah

MEGGI ANDRE

Uživatel
  • Počet příspěvků

    34
  • Registrace

  • Poslední návštěva

1 Sledující

O uživateli MEGGI ANDRE

  • Narozeniny 2.11.1985

Oznámení MEGGI ANDRE

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím lidi chci se zeptat kdo jede ve čtvrtek v nějakou rozumnou hodinu na VRANOV z Ostravy a širokého okolí? Že by jsme se mohli nějak spojit na dálnici a jet hromadně je to lepší než aby jel každý sám. Tak pište ať vím :-) Zatím
  2. Co se vám honí hlavou?

  3. Co se vám honí hlavou?

  4. Mysliš že jsem se nekukal po levnějších komfortkách nechce se mi dávat 3500 za novou. Mechoš mi řekl že musí sedět číslo komfortky + číslo nad čarovým kódem tak nevím co je na tom pravdy přes elektro nejsem :-) a nějaká starší by prej nemusela fungovat. No a jeho šéf mi tvrdil že sehnal ještě levnou je mi to nějaké podezřelé.
  5. Tak tady je pár fotek komfortky muselo to být hodně dlouho pod vodou že to tak zoxidovalo, kluci vylili kýbl a pul vody z podlahy :-(
  6. Co se vám honí hlavou?

  7. Nevšimnul jsem si toho hned, protože byla ještě tma a hned jsem šel zkusit odemknout kufr klíčem, ale nešlo a pak jsem si všimnul, že je kufr odemčený a s ním celé auto. Taky jsem se s tím doposud nesetkal a kdyby se mi to nestalo osobně, tak se mi tomu taky nechce věřit. Komfortní jednotka mě bude stát nová 3.500,- Kč, je cela zoxidovaná a nějak rozleptaná. Zítra jedu k mechošovi, nafotím to a vložím pár fotek, je to prej lahůdka :-) Aspoň uvidíte, jaká je voda sviňa když, zatéká do auta.
  8. Co se mi nestalo. Jdu vám tak po ranní k autu, chci odemknout, mačkám dálkáč jak chci a vono nic, ani červená diodka na dveřích neblikala, tak jsem ho nechal na parkovišti, jel domů a řekl jsem si, že to na druhý den vyřeší můj mechanik. Ráno přijedu do práce, auto zasněžené, tak ještě zkusím centrál, jestli se to náhodou neodemkne, ale nic, tak zkusím z prdele kufr a on je odemčený i všechny dveře, mrknu na okna a všechny stažené a v autě plno sněhu. Prvně jsem myslel, že mi ho vybrali, ale pak mi došlo, že se mi asi vyzkratovala elektrika. Před týdnem mi přestalo svítit osvětlení interiéru, pak nešlo odemknout auto a teď toto. Sníh jsem vysál ze sedaček a podlahy, ale už to bylo zbytečné, když celý večer do auta sněžilo a pršelo. Něco jsem vysušil v práci, ale pod řidičem, jak jsem zmáčknul koberec, tak to čvachtalo, takže komfortka total pod vodou. Nefunguje stahování oken, centrální zamykání, otevírání kufru na dveřích. Funguje zamykání a odemykání všech dveří, na dveřích řidiče a víko nádrže. Mám prostě smůlu, že zrovna sněžilo. Kdyby se aspoň neotevřely ty okna :-( Uvidíme, co zachrání mechanik, snad to nebude ranec :-) Nepřál bych nikomu nic takového :-)
×
×
  • Vytvořit nový...