Přejít na obsah

Vašek80

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Vašek80

  1. Koukal jsem na youtube na možnosti varioflexu a myslím, že bude dostatečné vozit vzadu jen 2 sedla. Osobně mě stačí aby byl prostor stejný jak v II Focusu. V té Astře je to bída. Auto by bylo stejně jen pro děti max do 5-7 let. To bude auto pro manželku. Pro sebe plánuji do tří let větší SUV. Koukal jsem, že blízko nás jeden Yeti je od Skoda plus a tak se tam zajedem podívat.
  2. Chtěl bych poprosit majitele Yetiho na zodpovězení několika dotazů ohledně prostornosti interiéru. Máme 2 letého syna a plánujem druhého potomka. Yetiho jsem nikdy uvnitř neprohlížel ani se v něm nevezl. Aktuálně máme Astru a Focuse II a místo 10 let staré Astry plánujem zánovního Yetiho. Zajímalo by nás, jak je to s prostorem a s možnostmi vození dětského kočáru v kufru. A dále jak je to s variabilitou interiéru, zda se dají nějak přeskládat zadní sedačky jen pro 4 pasažéry a pro navýšení úložného prostoru. Děkuji. Samozřejmě se na nějakého Yetiho zajdeme podívat, ale chtěl bych vědět předem na co se připravit. Děkuji
  3. Prosím poradil by mi někdo jak ze zadních dveří sundat čalounění abych se dostal ke stahování okýnka a zamykání. A poté potřebuju sejmout zadní plastový kryt 5. dvří abych se dostal ke střerači. Prý by to zde někde mělo být, nenašel jsem však nic. Případně prosím o odkaz. Děkuji mnohokrát.
  4. Zatím díky moc za radu. Jaký myslíš instalační návod? Papírový návod co jsem dostal k autu, nebo nějaký na webu? Pravda do papíru mě nenapadlo se pdívat, nečekal jsem, že by tam bylo něco jiného jak obraťte se na autorizovaný servis.
  5. Mám na Fabii nefunkční odemykání centrálu. Chtěl jsem se na to podívat ale sundal jsem jen plastové madlo dveří a dále jsem se nedostal. Je možné tuto závadu v domácích podmnkách vůbec opravit? Dále mám nefunkční zadní stěrač a taktéž jsem se chtěl podívat na motůrek, jestli k němu vůbec jde proud a nevím jak sundat plast z pátých dveří. Předpokládám, že se musí nějak odcvaknout, ale nechtěl jsem riskovat, že mi někde praskne a tak se raději ptám.
×
×
  • Vytvořit nový...