Přejít na obsah

PIRANHA_VRS

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení PIRANHA_VRS

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. je jasný že kuželky atd sou o něčem jinejm na kuželkách sme jezdili předtim ale když už gumy byly na sr** tak sem je dodělal...na netu je plno videi burnout a vy na ně nic :-) ted si jedna fabije zahrabala začoudila hned keců 3 pr*** :-)))))
  2. ano mas pravdu to BMW je mamy esli narazis na t video...ale kdyz je v rodine proc bych si s nim nesmel zajezdit nec hápu....můžeš mi to vysvětlit?
  3. přesně napsal omezenec kerej nechápe význam slova...tvrdil to tu někdo? prostě tyhle fora je jedna velká komedie...v duchu se musim smát...všude se jen lidi hadáj..když vás to baví tak prosim :-))))
  4. Vy ste kecálci to je prdel zaprvé to chvilkové pálení gum je naprosto neškodný...zajímalo by mě co se na něm kur*** mi to někdo napište...na autě je namontovaná keramická spojka kerá má docela vydrž jinak mě nenapadá nic.. Auto tatínkovo neni je to moje vlastní. A na další keci nejsem zvědavej....Asi tady nikdo z vás neviděl co se s autem děla za věci a co vydrží...chvilkový pálení gum to je toho...A za další je to jen a jen moje věc co s tim autem dělám když na to někdo má tak ostatní nemusí mlít hubama že sem dement....jinak koukněte na stránky http://www.vonka.cz/indexcz.php?category=r...tegory=rsm-2006 a tam máte výsledky jak sem jel s tímto autem na amaterské rally skončil sem 4 myslím že ze 40 lidí a byly tam auto jako EVA STI INTEGRALE a podobně...samozřejmě i náký srajdy ale i tak to beru jako úspěch....a ty kecy že nic neumim si nechte pro sebe...nikdo nevidíte jak jezdím viděli ste jen náký pálení gum.. bavilo nás to ale už to taky nedělám...
×
×
  • Vytvořit nový...