Přejít na obsah

orphans

Uživatel
  • Počet příspěvků

    51
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem orphans

  1. Tak jsem zkusil znovu nacvaknout pristrojovku a porad mrtvo.
  2. V obou pinech jak 23 tak 24 jsem nameril proud (jak ale rikam, vyletelo to a opet spadlo-nevim jestli to tak ma byt, nebo ne) psal jsi jeste neco o audiokontrole jednoho z nich, obavam se ale, ze to nebude mozne, tady na tom multaku jsem nenasel nic, co by naznakem pripominalo zvuk?
  3. A na pinu 23 to vyleti na chvíli az k 0.40
  4. Pin24 pousti. Je tam napeti, jakmile přilozim na kostru, za budikama to ukostreni s hnedyma dratama a jezdim po matce nebo okolo tak to zmeri az k 0.12 ale hned to pak ztracim. Nevim jestli je to tak standardní, nebo ne (moc jsem toho v zivote nepremeril)
  5. Myslel jsem na to, ale zdrahal se neco takoveho napsat...byt to uplna kravina, byl bych fajn terč pro smich vsem citatelum?
  6. Ted mi asi vycistis zaludek, ale ten merici hrot nedostanu do toho pinu...je moc velky
  7. 2000,mesic musim najit v technicaku, nejsem si jisty. Jdu jeste ted zkusit premerit stavu v tom modrem konektoru od palubky.
  8. Oki, na tohle potrebuju jeste jednu nohu navic, takže az zitra.
  9. ani dalka nesla,vubec nic nefunguje,musel jsem otevrit manualne klickem
  10. Musim ale porad pochybovat o tom ze to muzou byt jen budiky, protože nechapu jednu vec. Mam za to (a snad si to pamatuji správně), ze bez sepnuteho klicko funguje normálně treba klakson, nebo vystrazne čtverky, svetelna houkacka nebo treba interierove osvetleni.. no a ted nekde zhola nic.. naprosto nic..
  11. Hele, ty piny nejsou nijak oznacene, jaky klic mam pouzit k dopocitani se pinu 23?ja vazne nevim ?
  12. Ok, zitra se o to pokusim. Tak pokud cely problem maji byt pouze budiky, tak bych byl velice rad..
  13. Asi se ti budu zdat natvrdly, jak teda zjistit jestli jde stava az k budiku? Potazmo k tomu konektoru? Plusovy hrot strcit do jednoho z tech pinu v konektoru (nevim porad jeste ktery) a minus na nekde na kastlu? Musi to ukazat 12v?
  14. Ted uz az zitra. Kluci diky moc za pomoc a vas cas, moc si toho vazim. Zitra budu pokračovat a napisu co jsem zjistil-nezjistil a budu doufat, ze se opet ozvete s dalsima a radama a postupem.
  15. Tak budiky jsem vytahl, vycvakl oba konektory. Moc přesně nerozumim co mam ted promerit. Proud v tom modrem konektoru? Nechapu?
  16. Ted to ale asi nemuzu udelat, kdyz jslu budiky venku ze? Mam je vycvakle z obou konektoru.
  17. Oki, zkusim. Ted jsem prave vydelal ty budiky, (ma premiera, tak jsem se u toho docela potrapil)
  18. Aha, oki. Zkusim to, no nicmene asi ne dnes uz. Dikec moc za všechny rady, budu rad, kdyz poradis pripadne i dal. Jsem totiz uplne marny a ztraceny? jsem navic v Norsku, nejbližší servis 40km a ceny, to raději nebudu ani psat?
  19. Na modrém konektoru od Přístrojového štítu změř: T32a/23 - svorka 30, plus (term 30 +12V) red with blue stripe (fialový? proužek) T32a/24 - svorka 31, kostra (term 31 – GND) solid brown Ted uz jsem vazne uplne ztracený ? Zkus me nejak navest prosim.. zkus to jako s největším blbcem, bohuzel?
  20. Vypada v poradku. Ty extra kabely z baterky jsem odpojil, zadna zmena. Relatka jsem jeste nekontroloval, teprve jsem je našel.
  21. jo a jinak dik za trpelivost...ja psal ,ze jsem vicemene touto problematikou nepolibeny:-)
×
×
  • Vytvořit nový...