Přejít na obsah

Kvetuse

Uživatel
  • Počet příspěvků

    7
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Kvetuse

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Jsem z Lázu, to je 8km od Příbrami
  2. Hodinu jsme s tim jezdili i s počítačem. Ale jak řikám nic to neukázalo. Ono to dělá i po rovině i když ne s takovou intenzitou. Spíš bych řek že víc to dělá jakmile auto pocítí nějaký odpor, jako třeba zatáčka nebo kopeček.
  3. Píďo moc děkuji za rady a taky za to že ses mě zastal ohledně těch otáček. To víš, už to táhnu přes jednašedesátej rok, tak snad mám nárok na nějakej kiks. Vog to má , ale neukázalo to nic. Tempomat nemám. Ještě chce mechanik zkusit vyměnit plynovej pedál. Už sem tak naštvanej, že kdybych to věděl, tak sem to nekoupil.
  4. Tak vám chlapci děkuju za rady, ale bohužel sem tam kde sem byl. Nejhorší je to právě když zatáčim. Představ si když jedeš na křižovatce doprava, na přechodu jdou lidi a auto se splaší. Zatim sem to vždycky ustál, protože s tim už počítám, jenom lidi si ťukaji na čelo. Jo otáčky vyskočí z 10 na 13 000. Tohle je moje devátý auto, ale žádný jiný mi to nedělalo. Tak ještě jednou děkuji aspoň za snahu.
  5. Chlapi, děkuji za rady, ale zkuste vymyslet ještě něco. Hlavně to přidává když začnu točit volantem. Momentální spotřeba ukazuje třeba 2.7litru, ale když se to rozběhne, tak to vyskočí i přez 25litru. Trvá to pár vteřin, ale auto ujede touto rychlostí až padesát metru když mám před sebou volno. Jinak musim brzdit a vyhodit kvalt.
  6. Někdy se to rozběhne, že mám co dělat abych nevrazil do auta které jede předemnou. Musim vyhodit kvalt a brzdit. Je možné že by to dělal plynový pedál?
  7. koupil jsem starší octavii 1.9 TDI je to bezva auto až na malou nepříjemnost. Při pomalejší jízdě na 3 nebo 2 stupeň auto si samo přidá plyn. Řekl bych že více se to stává při zatáčení. Jakmile přibrzdim třeba na křižovatce a začnu zatáčet, auto se rozjede někdy dost rychle, že musim vyhodit kvalt a přibrzdit abych to do někoho nenapálil. Někdy to udělá i na rovině. Mechanik rozebral a vyčistil turbo, ale neni to nic platné. Poradí mi prosim někdo?
×
×
  • Vytvořit nový...