Přejít na obsah

Saša

Uživatel
  • Počet příspěvků

    18
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Saša

  1. Takže tedy C.A.System s.r.o. dodává i pro škodovku nebo si to škodovka dodává do své sítě sama přímo od výrobce? Jde o to, jestli se hlásí C.A.System i k alarmům z příslušenství, pokud by bylo třeba něco nastavit, popř. získat nějaké další informace..

    Přesně tak, C.A.System s.r.o.dodává i pro škodovku a patří k alarmům z příslušenství.Technik v mém značkovém servisu škoda to potvrdil.

  2. Dnes jsem dostal odpověd od společnosti C.A.System s.r.o která je výhradním dovozcem autoalarmů italského výrobce Meta Systém.Takže pokudˇje alarm zakoupen od Škoda auto,je servisní kod 11111.

  3. Moc by mě zajímalo jak jste přišli na to že Octavii II je gelovka,když ani o žádné gelovce nepíšou v dílenské příručce.Tady je odkaz na dílenskou příručku:http://www.elektronika.opatnet.cz/schemata/auta/

  4. Jak píše Jirik,když tady u nás napadne sních tak máš o práci postaráno,například minulou zimu tady napadlo tolik sněhu že jsem se týden nedostal na garáž.Tak že auto radši přes zimu odstavím na garáži a používáme druhé auto které stojí před panelákem.Jinak Jiriku máš přesně tu samou barvu na autě co mám já na Octavii II 1.9 TDI PD Ambiente kterou jsem si přivezl 28.2.2007.

×
×
  • Vytvořit nový...