Přejít na obsah

ambos

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení ambos

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. No teď je ještě otázka zda se to na tý Slovači vyplatí objednávat, kolik mě bude stát registrace do ČR atd.Zkušenosti s tím žádné nemám.Podle českého konfigurátoru by byla cena 390 000 podle slovenského 344 000 to vše při stejné motorizaci a výbavě.Rozdíl je tedy ohromnej.Koukal jsem jentak ze zajímavosti i na oct tour tak při malé výbavě by se to vyplatilo koupit u nás ale kdo by ji chtěl mít trošku naloženou tak se to opět vyplatí na slovensku.
  2. V ČR je cena opravdu vysoká a základní výbava docela slabá.Právě proto mě šokovala cena a výbava na Slovensku.MC se mi moc líbí a uvažuji o ni.No a je zase co shánět...prodejce na Slovensku, nejlépe někde v západním.
  3. Dobrý den. Nastal čas koupě nového vozu a velmi se mi líbí škoda fabia v edici Monte Carlo.Na konfigurátoru na skoda-auto.cz mi s motorem 1.2 TSI 77 kw a nějakými doplňky naskočila cena takřka ke 400 000 kč což je teda opravdu dost peněz.Auto bych si bral na leasing.Jenže nedávno jsem zabrouzdal na slovenské stránky škodovky a v jejich konfigurátoru by mě fabia po přepočtu vyšla na nějakých 330 000 kč.O základní výbavě ani nemluvím.To co jsem si v českém konfiguratoru naklikal, to podle slovenského bylo již v základu (klimatron,maxidot apod) Dotaz zní: Může občan ČR si koupit auto na Slovensku na leasing ? Má někdo zkušenosti s přihlašováním nového auta dovezeného ze zahraničí ? => vyplatí se toto všechno absolvovat ? Za případné odpovědi děkuju.
×
×
  • Vytvořit nový...