Přejít na obsah

olivis

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem olivis

  1. Tak závada vyřešena, plech, kterým je na rameně připevné táhlo k čidlu je prasklý, táhlo tam volně vyselo a prostě při brždění sklápělo světla. Nyní provizorně připevněno, nechám zavařit a mělo by to být ok. Již po provizorním připevnění světla se již nesklápí při brždění.
  2. Logicky to blbost je, ale když by to tak dělalo, tak čím by to mohlo být? Zítra mrknu, jak vůbec vypadají čidla na nápravách, jestli tam není nějaká mech. závada a dám vědět.
  3. Ahoj, takže myslíš, že to takto má být v přádku? Dle mého vnímání je ale to sklopení světel při brždění znatelné. Možná hledám zbytečně mouchy, tam kde nejsou, ale jak jsem psal výše, z jízdou s xenonoy nemám žádné zkušenosti.
  4. Zdravím, měl bych jeden dotaz ohledně xenonů na O2 2006 před facelift, xenony jsou originál z výroby. Xenony se po nastartování sklopí a pak zvednou, to je v pořádku, ale nevím, jestli je v pořádku, když např. přijíždím ke křižovatce, přibrzdím, tak se automaticky světla sklápí, po rozjetí se automaticky zvednou. S xenony nemám zatím zkušenosti, tak se ptám. Příjdou mi dost citlivé ohledně naklápění, stačí více přibrzdit a už se hejbou. Je to tak v pořádku? Děkuji za Vaše případné reakce.
×
×
  • Vytvořit nový...