Přejít na obsah

mira_ad

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem mira_ad

  1. Ty odkládací schránky do kufru jsou : Odkladacie plasty nad kolesom v tvare L . Podle faktury a podle sevisu se to jmenuje odkládací schránka.
  2. Čau tak jsem kupoval odkládací schránky do kufru. Jejich čísla jsou 5J7867145A a 5J7867146A . Doufám, že to někomu pomůže, protože já musel skoro hodinu čekat než zjistily jejich čísla. V original doplncích to neni.
  3. No nechal jsem si to nahrávat v Nové Pace v Rachot auto hifi. Poslali mě tam ze servisu protože oni to neprováděj a stáloto asi 1000kč jsou to docela vyděrači. Mě to ale stejně nepomohlo od ty doby co mam jinou jednotku tak to je v pohodě.
  4. No nic tak jsem si pujčil jednotku z bouračky, nechal jsem tam dát novej program a zatim to funguje bez problémů.
  5. Potřeboval bych poradit svítí mi kontrolka airbagu, po připojení na VAG to píše vadná řídící jednotka. Bylo mi doporučeno atˇ ji nechám přehrát . Po přehrání to bylo v pořádku, ale po čtrnácti dnech začala svítit znovu kontrolka a VAG zase píše vadná řídící jednotka. Tak sem to zkusil znova nechat přehrát a zase to vydrželo čtrnáct dní a je to tu opět. Némate s tim někdo zkušenosti co by stim mohlo být? V servise mi řekli atˇ si koupim novou jednotku.
×
×
  • Vytvořit nový...