Přejít na obsah

Bobsa

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem Bobsa

  1. Tak problém vyřešen, nakonec to byla vadná pojistková skříň, údajně nespínal plus pól na vstřiky a druhá chyba ta, že byly vadné tři vstřikovače. Felinka si teď hezky zase bručí. Všem děkuji za podporu, tohle téma je uzavřeno
  2. Jedná se o LPG jednobodové, určitě né sekvenční, na VAG jsem to již měl připojené a hlásilo to že lambda sonda je vadná rovněž asi další čtyři snímače snímač otáček a další, moc se v tom nevyznám kamoš co mi to na VAG napojil mi pouze řekl že snímače jsou vadné a že je zkrat na kostru u vstřikovače 1 a 2. Nějak se mi nezdá aby tam bylo tolik chyb když na LPG to jede bez problémů. Taky jsem zkoušel vyndat lištu se vstřikovačema a nastartovat... vstřikovače normálně rozprašovali, tak si myslím, že se něco vypne když se klíč v zapalování vrátí do původní polohy. Buď se odpojí vstřiky nebo svíčky...ale zkusím vyměnit tu lambda sondu, třeba to pomůže, nevím.
  3. Ahoj prosím o pomoc, mám felicii 1.3mpi na LPG po startu na benzín auto nastartuje a po cca 1-2s motor zhasne. Na LPG jede, zkoušel jsem za jízdy na lpg přepnout na benzin a jako by tam vůbec nešlo palivo prostě motor neběží. Již jsem vyměnil: -palivové čerpadlo -palivový filtr -vyčistil vstřikovače -vyčistil konektory -vyčistil škrtící klapku Vypadá to jako by po startu když motor chytne a klíček se vrátí do původní polohy se nejak odpojí napětí od vstřikovačů a motor zhasne. nevím jak to odzkoušet nebo kde hledat chybu. IMO to není. Pravdou je, že jsem jezdil pořád jen na plyn Budu rád za každou radu, už mám z toho hlavu jak balón.
×
×
  • Vytvořit nový...