Přejít na obsah

akille

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení akille

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Tak, vyměněny všechny filtry a stále žádná změna. Snad jen výkon šel trochu nahoru.
  2. Zkus se podívat na uchyceni vzduchového filtru a toho placatého potrubí co tam vede... mě to klepalo ve spoji. dal jsem tam oboustrannou lepíci pasku a v pohodě. třeba ti to pomůže.
  3. Mě se děje totéž na 96 Kw PD. vyměnil jsem vstřiky a trochu se to zlepšilo. Ráno když je to studené tak je to jak traktor, třepe se to a dýmí dokud se to nezahřeje. Pak se to zlepší už to nekouří a třepe se jen při zapnuté klimě. Nějaká rada? myslíte že je to čerpadlem? díky za jakoukoli radu.
  4. Zdravím všechny, Prosím o radu, když nastartuji auto za studena tak se začne třepat jako traktor (vynechává jako by jel jen na 3 valce) a hrozně kouří, když se zahřeje tak přestane kouřit a třepe se, sem tam. vyměnil jsem vstřiky což trochu pomohlo.Ale problém trvá dál. Když vypnu klimu tak motor začne jet normálně. Nevíte někdo co s tím? v čem by mohl být problém? Díky za každou radu. Akille PS: diagnostika hlásí bez závad !!!
  5. Zdarec chlapi, mám Béčko s originálním 2din radiem a originálním zesilovačem. Rád bych si do kufru dal nějaký slušný subwoofer ale netuším zda má zesilovač výstup na subwoofer a pokud ano jaký má výkon? Přes tu krabici v kufru nic nemůžu přečíst a ani netuším jak ji sundat abych se k němu dostal. Připadá mi že je uchycený napevno nýty. Můžete mi prosím někdo poradit co a jak abych měl pořádné dunění v autě? Předem díky za info a omlouvám se, jsem laik. Škoda Superb 2005 1.9 TDI 96 Kw
×
×
  • Vytvořit nový...