Přejít na obsah

carloskh

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil carloskh

  1. Zdravim, nemám rád otevřený témata tak tohle uzavřu s popisem VYŘEŠENO!!! :kol-47:

    Po dlouhých testech a výměn všeho možného to nakonec bylo turbo...spíše řečeno wastegate.Jak jsem psal víš tak turbo jsem dal nové,to se chovalo špatně tak se dalo na reklamaci a dalo se opět nové.Takže 2 turba...problém byl v tom že auto v prudké akceleraci houpalo.Při mnoha testech se nedařilo najít chybu.VAG byl furt čistej ale auto nejelo jak mělo.Poslední šance byla opět šáhnout na turbo a v tom byl zakopanej pes...turbo na mém autě mi tlačilo 1.7,samozřejmě už jsem odečetl atmosfér. tlak, což bylo hodně špatně a řídící jednotka spolu s čidlem tlaku na IC omezovalo výkon,tím že kyž to překročilo povolenou mez tak to ubralo a turbo zase nabralo a furt dokola.Myslim že auta co nemaji na IC čidlo tlaku by jezdili normálně ale ty co ho tam maj by taky škubali.Na tyčce na WG jsme to museli stáhnout skoro o 1cm...teď opět tlačim co mám což je 1.1...

    Takže pokud to někomu pomůže budu rád.

    P.S. od výrobce turb jsem se dozvěděl...což nemám nikomu říkat,že dost často se stává že některej "slušnej" výrobce nastaví tyčku na WG tak aby turbo tlačilo píč.... a zakápne to barvou.Jenže jako to bylo u mě auto nejelo jak mělo a když vy na to sáhnete a naladíte si to sami tak vám padá záruka protože jste to porušili...Prostě jen česká vychcanost :kol-46:

     

    zdavim, 

    snad je toto tema zde jeste aktualni, ale mam ted stejny problem s moji OI RS. presne ty same priznaky pri akceleraci. vcera jsem menil turbo za jine, ale problem je stale. chtel jsem se zeptat, jak presne seridit ten wg. tu tycku mam sroubovat tak abych mel tu packu od klapky, kterou ta tycka ovlada, bliz k bance nebo dal? doufam, ze jsem to popsal srozumitelne.

  2. Ahoj, mám problém se světly. Na mé OI přestaly svítit všechny obrysovky a zadní potkávačky. Při zapnutí spínače světel na obrysovky se rozsvítí jen palubka a jinak nic, ani jedno světlo nesvítí. Po zapnutí spínače na potkávací se rozsvítí jen přední potkávačky, jinak nic. Brzdovky a zpátečka normálně svítí. Zkoušel jsem už jiný spínač z druhé OI, kde světla fungují, prošel jsem i pojistky a taky nic. Auto má doinstalovaný automatické svícení, které před časem taky přestalo fungovat. Nevím jestli to může mít spojitost. Nevíte někdo kde je chyba?

  3. Zdravím, mám problém s parkovacími světly. Dnes jsem měnil přední žárovky v domění, že jsou prasklé, ale po výměně a zapnutí stále nesvítí. Zadní přitom svítí a pojistky jsou taky ok. Jinak světla svítí tak jak mají tzn. xenony, dálkové, mlhovky i blinkry fungují. Nevíte někdo kde by mohl být problém?

×
×
  • Vytvořit nový...