Přejít na obsah

carloskh

Uživatel
  • Počet příspěvků

    4
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem carloskh

  1. zdavim, snad je toto tema zde jeste aktualni, ale mam ted stejny problem s moji OI RS. presne ty same priznaky pri akceleraci. vcera jsem menil turbo za jine, ale problem je stale. chtel jsem se zeptat, jak presne seridit ten wg. tu tycku mam sroubovat tak abych mel tu packu od klapky, kterou ta tycka ovlada, bliz k bance nebo dal? doufam, ze jsem to popsal srozumitelne.
  2. Ahoj, mám problém se světly. Na mé OI přestaly svítit všechny obrysovky a zadní potkávačky. Při zapnutí spínače světel na obrysovky se rozsvítí jen palubka a jinak nic, ani jedno světlo nesvítí. Po zapnutí spínače na potkávací se rozsvítí jen přední potkávačky, jinak nic. Brzdovky a zpátečka normálně svítí. Zkoušel jsem už jiný spínač z druhé OI, kde světla fungují, prošel jsem i pojistky a taky nic. Auto má doinstalovaný automatické svícení, které před časem taky přestalo fungovat. Nevím jestli to může mít spojitost. Nevíte někdo kde je chyba?
  3. zdravim, poradite mi nekdo jak zjistim frekvenci dalkoveho ovladani klice kdyz mam jen to DO bez toho druheho kusu s planzetou kde to je napsane? mam 01 2002, klic klasickou hrusku nevystrelovaci s dvema tlacitky a diodou. dik.
  4. Zdravím, mám problém s parkovacími světly. Dnes jsem měnil přední žárovky v domění, že jsou prasklé, ale po výměně a zapnutí stále nesvítí. Zadní přitom svítí a pojistky jsou taky ok. Jinak světla svítí tak jak mají tzn. xenony, dálkové, mlhovky i blinkry fungují. Nevíte někdo kde by mohl být problém?
×
×
  • Vytvořit nový...