Přejít na obsah

jerome

Uživatel
  • Počet příspěvků

    5
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení jerome

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, tak jsem pořídil novější gateway k BOLERU pro OII 2005. Nevíte prosím někdo, kde poblíž České Lípy umí někdo novou gateway nakódovat? Děkuji.
  2. Zdravím, prošel jsem to tu, ale nenašel jsem zda gateway 7N0 907 530K je vhodná pro Bolero ze SII na mou OII2005. Děkuji za odpovědi.
  3. Tak vyřešeno, snímač zavřených dveří byl o cca 1,5 mm ohnut směrem ven od zámku, takže spo rozebrání se ohnul do původní polohy a vše řádně funguje.
  4. Pojistky zkontrolovány - v pořádku. Demontoval jsem spodní plast a odpojil motůrek. Zkusil jsem funkčnost motůrku - v pořádku. Problém je, že krom toho, že nejdou páté dveře otevřít, mi na displeji přístrojovky pořád svítí, že není zavřený, ale světla zavazadlového prostoru zhasínají.. Spodní část zámku, kde je motůrek, mechanicky vše řádně funguje. Problém tedy bude pravděpodobně přímo v mechanismu pátých dveří. Kde jsou všude snímače zavřených dveří?
  5. Zdravím, mám OII 1.9 TDI 77 kw liftback. Předevčírem jsem naložil nějaké věci do kufru a zavřel(nedovřel). Jelikož jsem značně pospíchal, povšiml jsem si až v autě rozsvícené kontrolky nezavření dveří u OII. Z důvodu spěchu jsem pokračoval a po příjezdu domů jsem na to zapomněl. Ráno jsem přišel k vozidlu a toto jsem přes DO otevřel a chtěl otevřít páté dveře, ale neotevřely se. Po dostání se skrz sedačky do kufru jsem si přes mechanismus otevřel páté dveře, zabouchl a stejně dále otevřít zvenku dveře nešly. "Demontoval" jsem krycí plast mechanismu a v místě kabeláže a konektoru jsem zkoušečkou zkusil, zda jde proud do mechanismu. Nejde.. Nevíte, co se mohlo stát popř. jak tuto závadu odstranit? Díky.
×
×
  • Vytvořit nový...