Přejít na obsah

Ziggy999

Uživatel
  • Počet příspěvků

    12
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Příspěvky zveřejnil Ziggy999

  1. dobrý den...chcem sa opytat na webasto...mam Octaviu 2 pred FL...mam pod riadiacou pakou maly gombik zo zelenou diódou...ked zapnem tak trosku zacne fukat dovnútra a po 2 sekundách prestane...nedymi....ked je motor zohriaty tak fuka teplý vzduch ale nedymi...nevie mi s tym niekto pomoct

    • Dobrý deň...Chcem sa opytat....mam v Octavii 2 pred FL webasto Thermo top E...na zapinanie som nasiel iba gombik zo zelenou diódou...ktorý je pod riadiacou pákou....ked ho zapnem zacne hucat webasto a aj zacne fukat dovnútra ale po 2 sekundách vypne....ked je nahriaty motor a zapnem tak fuka teplý vzduch dovnútra.....zospodu sa nedymi...ale huči to kym to nevypnem...nevie mi niekto poradit_?

  2. Ahoj, jelikož celkem dobře znám obě škodovácké telefonní výbavy, včetně držáků telefonů a zároveň vím, že ani v servisech neví vše, tak rád poradím a odpovím na konkrétní dotazy. Jedna věc je ale nutná - vždy je nutné uvést typ výbavy (GSM II - hliníková krabička, GSM III plastová krabička, jednotky jsou umístěné pod sedačkou spolujezdce), SW jednotky (naspán na jednotce) a zároveň typ telefonu. Snad alespoň pomůžu někomu si tyto výbavy oblíbit smile.gif M.

    Ahoj...chcem sa opytat...mam hlinikovu krabicku pod sedadlom spolujazdca GSM II a mam tam v nej nejaky kabel ale mobil nevie najst radio...skusal som aj viacej mobilov a nic...a na palubovke mam aj drziak na telefon....porad mi co stym moze byt?

  3. <p>

    - vytáhnout klíček

    - zapnout bluetooth na mobilu

    - zapnout viditelnost BT na mobilu

    - zapnout zapalování

    - do cca minuty po zapnutí zapalovaní vyhledat z mobilu dostupná BT zařízení

    - vybrat SKODA_BT nebo VW_PHONE nebo něco podobného a spárovat (PIN je 1234 nebo 0000)

    - povolit přístup k telefonnímu seznamu a je hotovo

    Načítání telefonního seznamu trvá nějakou dobu. Záleží kolik je v mobilu kontaktů.

    Do rádia (které má menu telefon) se kontakty přenesou až po chvíli. Nejdřív jsou dostupné na maxidotu.

    Jinak můžu doporučit nahlédnout do manuálu k autu.

    no to som urobil ale uz na zaciatku to nejde....mobil nenajde ziadne zariadenie

  4. <p>

    Ahoj, jelikož celkem dobře znám obě škodovácké telefonní výbavy, včetně držáků telefonů a zároveň vím, že ani v servisech neví vše, tak rád poradím a odpovím na konkrétní dotazy. Jedna věc je ale nutná - vždy je nutné uvést typ výbavy (GSM II - hliníková krabička, GSM III plastová krabička, jednotky jsou umístěné pod sedačkou spolujezdce), SW jednotky (naspán na jednotce) a zároveň typ telefonu. Snad alespoň pomůžu někomu si tyto výbavy oblíbit smile.gif M.

    mam problem,,,neviem spojit nokiu E52 s GSM II

×
×
  • Vytvořit nový...