Přejít na obsah

O2kolin

Uživatel
  • Počet příspěvků

    13
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Vše zveřejněné uživatelem O2kolin

  1. Pánové po výměně termoregulatoru DSG problém odstraněn. Najeto zatim necelých tisíc km, dálnice i město a auto drží teplotu bez problémů.
  2. Kde jsi ten termoregulator objednával? Mam ho objednaný týden ve Skodovce a pry není. Tak výměna normalne vrchem jenom sundat air box?
  3. Tak mam auto zpet ze servisu, stale na nic nepřišli, ten DSG termostat mam taky objednaný. Vyměnili čidla G82 a G63, elektrickou pumpu. Auto ted funguje ok ale to vždycky dokud nejedu nějakých 50km po dálnici pak to začne blbnout... Ma nekdo výsledek po vymenach všeho možného? :-)
  4. Ne žádný manuál, všichni co maji stejný problém mají DSG, tzn. myslím ze výměna termoregulatoru by mohla pomoct uz někdo měnil?
  5. Vracím se konverzace, ja mám auto původem DE, ale prakticky okamžitý reexport do ČR, co se týče klima a chladičů atd tak DE ja na to myslím stejne.
  6. Jak jsem již psal u me je problém sporadický a hlavně na v proměnném rozsahu, tedy dnes studeny motor vyjezd Hradec kral. do Prahy ohřívání super provozní teplotu drží, praha směr zpet na spojce 80°C, následně propadání teploty pri nizke zátěži, opet teply chladic tzn. nekudy tam ta tepla voda jde, hadice na prave straně chladiče nahoře (pri pohledu od klasicky otevřené kapoty) vlažná... Ten termostat na olej me taky napadl ale logicky pokud by pouštěl na chlazení teply olej do chladiče tak nevím jestlu by ti melo vlil. Pánové opravdu nikdo nevi c s tim, nejsem automechanik jsem manualne levej jak šavle a snažím se najít řešení... :-D
  7. Termostat u mě vyměněn 2x (1x Behr aftermarket, 1x origo škoda) termostat zavřený tím to není!! Každopádně auto úplně normálně topí, čidla to nejsou kontrolováno na diag, teplota oleje koresponduje s nízkou teplotou vody tedy cca do 70°C... Servisy si opravdu neví rady...
  8. Tak máme pokrok, no vlastně vyloučení dalších možností tou elektrickou vodní pumpou to není, autorizovaný servis samozřejmě na nic nepřišel prý jsem jediny v ČR, evidentne nejsem. Co napada ještě tebe Lewharte? :-)
  9. To: Prochaine: Jak v termostatu nebo 4 cestny ventil, terkostat je uvnitř prave domecku ktery je 4 cestny, nevo tam je jeste jiny ventil? Vzhledem k tomu ze zavada neni stala, tedy 2dny se ohriva ok pak treba 2 dny ne, tak nevim. Uvazovali jsme take nad zavadou pridavne elektricke vodni pumpy v chladícím okruhu (pumpa pro rychlejší distribuci ohrate vody, aby zamezovala praskani hlavy vlivem teplotních rozdilu, ma s tim nekdo zkusenosti? Uvahou je ze by běžela porad a hnala vodu do chladiče. Topi normalne, voda ani olej se neztraci ani nepřibývá.
  10. Opravdu nikoho nic nenapadá, problem je ze voda jde do chladiče i když motor nemá provozní teplotu, chladič teply cca 60 stupňů ale teplota motoru nevyleze na 90..
  11. Ano 2x měnili ten termostat vc. domečku, samostatně asi a i nejde ověřovali jestli nemůže byt problém špatným dílem. Problém stake stejný tedy motor se neohřívá jak ma, motor neni ohřátý ale chladič uz je lehce vlažný. Sahary nespínají.
  12. Jak jsem psal, termostat je vyměněný, dokonce 2x takže ten lze vyloučit.
  13. Zdravím pánové, mám problém jedná se o Superb 2.0TDI CR 103kw kod motoru CFFB, rok 05/2010, najeto cca 180 tis km, mám poměrně velký problém s poklesem teplot se auto přestalo ohřívat, resp. při venkovní teplotě okolo 6 stupnů se po 20km při vysoké zátěži (do kopce) teplota vyškrábe na 90, při snížení zátěže hned padá až k 70, dálnice 140kmh tempomat teplota 65-80C dle ukazatele tedy motor se neohřeje. Termostat vyměnen přímo servis Škoda, auto topí bez problému, čidla to nejsou teplota motoru reálná k tomu odpovídající i neohřátý olej 60-80 stupňů. Vyjádření autorizaveného servisu: Hmm nevíme co s tím, pošleme podnět do MB do Škodovky, nikdo v ČR tohle prý neřešil. Máte nějaký nápady?
×
×
  • Vytvořit nový...