Přejít na obsah

Wasp

Uživatel
  • Počet příspěvků

    17
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení Wasp

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Zdravím, při výměně oleje v Octavii 2 fl, 2.0 TDI cr, rv 2012 jsem našel v oleji součástku o ktere nevím co je. Nejsem si na 100% zdali se do nadoby s olejem nedostala jinak, ale velikosti je možné, aby se dostala přes vypustil. Nevíte zdali něco takového se nachází v oleje vaně nebo někde jinde? Diky
  2. Zdravím, mám problém s kontrolkou motoru, respektivě s odstraněním závady. Jde o to, že mi svítí kontrolka motoru (nepadá do nouzáku). Po připojení na VAG jsem zjistil, že jde o závadu: zkrat na žhavící svíčce na druhém válci. Po kontrole a jsem zjistil, že žhavení funguje naprosto v pořádku (změřen odpor, napětí). Po vymazání závady se po druhem startu motoru opět ojevila kontrolka se stejnou chybou. Vyměnil jsme proto i žhavící svíčky, ale problém pořád stejný. Proto bych se Vás chtěl zeptat jestli jste někdo podobný problém už řešil případně zdali jde ve VAGU potlačit některé chybové hlášení. Díky Fabia RS r.v. 2004
  3. Zdravím, potřeboval bych poradit jakým způsobem lze spárovat novou ŘJ s imobilizerem (respektivě přepsat kód v nové ŘJ). Mám VAG 304 a 409.1 s diagnostický kabel KKL-USB, OBD2. Změnu bych chtěl provést na fabii RS r.v. 2004. A ještě jestli nevíte jak dočasně vypnout ABS. Díky za radu.
  4. Wasp

    Jak na wag 304

    Zdravím, projiždel jsem cele forum a bud jsem lama a nebo jsem zde nenasel co vse se muze delat s timto softwerem a kabelem Diagnostický kabel VAG KKL-USB. Mohu přeprogramovat neco ridici jednotce? Muzete mi nikdo presne popsat jak se jake operace delaji ? Jestli by jste byly ochotni krok po kroku napsat jak se dostanu do nejaké kodovacího kanalu? Díky moc .
  5. Tak jsem koukal pod nádobku a je tam sucho. Termostat se zdá taky suchý tak nevím?
  6. Na termostat jsem nekoukal a o opravach chladícího okruhu mi bývalý majitel nic neříkal. Zkusim kouknout na termostat. Akorát se mi zdá, že kapalina uníka jenom při provozu auta. Může to být těsnění pod hlavou nebo vodní pumpa?
  7. Problém s úbytkem chladící kapaliny. Před třemi týdny jsem dolil do nádobky zhruba 4 dcl g12 a dnes pri nastartování začala blikat kontrolka chladící kapaliny. Při kontrole jsem zjistil, že hladina kapaliny je zhruba 2mm pod minimem. Koukal jsem na připadné netěsnosti hadic a pod. a nic jsem nenašel. Nevíte čím by tom mohlo být? Pod motorem jsem žádné stopy chladící kapaliny nenašel. Díky za rady
  8. Díky za rady. Kabel už mám doma, vše funguje jak má, akorat byl špatný kontakt na ovládání škrtící klapky.
  9. Můžete mi nikdo poradit s výběrem VAGU pro Fabia RS r.v. 2004 (červenec).
  10. Taky mi to napadlo zkouknout VAGEM, ale já ho nemám, tak uvažuji koupy na aukru lítaj do 500 korun: http://aukro.cz/profi-diagnostika-kkl-vag-usb-skoda-seat-audi-vw-i2027869517.html. má to smysl kupovat nebo je lepší zajet do servisu.
  11. Včera jsem čistil egra a klapku vedla egra a po nastartování se mi rozsvítila kontrolka motoru. Nevíte jak tuto závadu odstranit? Zkoušel jsem odpojit baterku, ale bez výsledku. Jinak když ten egr teče vydrží jeste 2 - 3 měsíce, jelikož za 8000 km mám dělat rozvody, tak že bych to vyměnil najednou. Díky za rady.
  12. Tak jsem dneska rozebral hadice mezi turbem a intercoolerem a zobáčky jsou v pořádku, akorát je vymačkaná taková fixacní spona a těsnění. Nevité kde se dají sehnat tyto díly i s EGREM za slušné ceny? Taky jsme si všiml, že je malá netěsnost mezi motorem a převodovkou, dá se to nějak řešit?
  13. Může vadny egr (teče), poškodit motor či něco jiného? Může omezit výkon? Díky info.
  14. Tak ho zkusím zaslepit. Má takto špatní EGR ventil vliv na výkon či spotřebu? Může se něco zničit?
×
×
  • Vytvořit nový...