Přejít na obsah

Ludoweet

Uživatel
  • Počet příspěvků

    6
  • Registrace

  • Poslední návštěva

O uživateli Ludoweet

  • Narozeniny 27.7.1983

Návštěvy profilu

746 zobrazení profilu

Oznámení Ludoweet

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. To Ptac: procti si tady vlakna co se zabyvaji touhle problematikou.Ja za sebe muzu hodnotit jen prechod z poface H4 na Monte Carlo projektor a problem nemam, staci udrzovat cisty plasty pred cockou a nemit obyc zarovky ze skodovky.Nekdo tu psal, ze je obrovsky rozdil v projektorech pred a poface, ale jak rikam, to nemuzu posoudit.
  2. To Ptac : Ty reflektory co ted mam navic jsou ale prave uz pofacelift, ty zminujes predface. Jinak budes-li stat o ten kontakt tak to neni problem.Jen pro upresneni je to v Praze.Kdyztak mi o nej pisni do SZ.
  3. Tak světla jsou již zapojena a vše funguje tak jak má, včetně houkačky při denním svícení. Nechal jsem to zapojit u autoelektrikáře.V případě zájmu bych poskytl kontakt, solidní a rychlá práce.
  4. budeš řešit také Monte Carlo, nebo obyč poface projektor ?
  5. Díky moc Ekkare, to je perfektně zvládnutá teorie, teď ještě to dostat do praxe Jinak u MC to "drátově" bude stejné jako u projektoru předface, protože krom čočky (kde je H7) tam již parabola pro dálku není, je tam pouze parkovačka.
  6. Jde mi o úpravu elektriky po výměně z H4 parabola na H7 projektor - z názvu vlákna to je zle patrné.Zapojení je údajně (samozřejmě celkem pochopitelně) jiné, bez úprav prý nebudou chodit dálky.Jedná se mi o přední bihalogenový projektor z edice Monte Carlo. viz. zdejší diskuze : Popisoval to tu piskot, vsetko sa da zameniť, ale je treba tam potom na konektore prepojiť 2 kabliky myslim. Inak by šli len stretavacie svetla, dialkove by nefungovali, pretože tam je iny system Tak tak jak píše Napster050 dělal jsem to vše pasuje jak prdel na hrnec jen pak musíš tošku předělat Lucas. Spojit dva drátky a bude to fungovat. Jen jediná věc mi nefunguje a to je když mám vyplé světla tak světelná houkačka. Prostě tam nejde šťáva. Jinak mi vše funguje. Kdyby si nic nedělal s Lucasem tak Ti to bude všechno taky svítit, ale jakmile dáš dálkové tak se Ti světla zhasnou a clona se překlopí, ale žárovka nemá šťávu. Takže musíš držet páčku k sobě a bude Ti to svítit na dálkové .. a ked chces aby ti sla este svetelna hukacka .. tak treba dalsie prepinacie rele do releoveho boxu . .ale treba ho nakablovat .. nakonec: ...a taky už jsou vyřešená světla. Stačí v Lucasovi spojit dva drátky a funguje to jako originál 40 a 41 a světla běží jak mají máte někdo skutečně praktickou zkušenost aby jste to dokázali podrobněji nastínit?
×
×
  • Vytvořit nový...