Přejít na obsah

daviddavid

Uživatel
  • Počet příspěvků

    3
  • Registrace

  • Poslední návštěva

Oznámení daviddavid

Nováček

Nováček (1/14)

0

Popularita

  1. Mě napadlo, že bych jej vyměnil, ale známý povídal, že stojí 3500kč a opět přišel s tvrzením, že je to zbytečné - tedy stejná rada jako v servisu. Docela by mě naštvalo, kdybych jej tedy vyměnil a závadu to neodstranilo Taky je mi divné, že mi bylo řečeno, že tato součástka nemá na jízdní vlastnosti vliv - tak k čemu tam teda je? Nějak nejde dohromady, že věc, která je "zbytečná" stojí takový "balík."
  2. Opravdu je to je 1.6 benzin 75kw Na diagnostice jsem to měl napíchnuté cca před měsícem, kdy jsem byl na servisu. Vyměnili mi první lambda sondu (3751 BOSH) a řekli že je špatná i druhá a nejspíše ERG ventil, ale že by to nemělo mít na chod vozidla negativní důsledky.... jinak výpis z diagnostiky: P1118 Lambda sonda obvod vyhřívání (řada 1, sonda 2) P1443 Snímač polohy recikulace spalin Příliš malý signál P0551 Tlakový spínač servořízení Nevěrohodný signál - k tomuhle mi bylo řečeno, že ten spínač funguje, ale jeho životnost je na hraně... Předem děkuji za jakékoliv vaše rady a podněty
  3. Dobrý den, chtěl bych se zeptat na následující problém. Auto mi občas chcipne za jízdy - vždy se tak stane, když přibržďuji a chci podřadit, tedy při pokledu otáček - blbé je, že dost často se tak stane při vjetí do zatáčky a vypne posilovač řízení. Nevíte někdo prosím čím by to mohlo být? Předem děkuji za Vaše odpovědi.
×
×
  • Vytvořit nový...